Καλώς ήρθατε στην… τρέλα του Μαρτίου!

Καλώς ήρθατε στην... τρέλα του Μαρτίου!

Προγνωστικά μπάσκετ στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA και τελικό τουρνουά του Μαρτίου.

Καλημέρα σε όλους και όλες! Η δυάδα των ειδικών μας προχθές δεν ευδοκίμησε μιας και ο Ναδάλ και ο Μονφίλς αποδείχτηκαν τρόπον τινά «αλάνθαστοι» και δεν έφτασαν στα συνολικά λάθη που τους είχαμε εκτιμήσει να κάνουν. Περίπου την ώρα που το άρθρο που διαβάζετε θα είναι live στο koubanezos.gr διεξάγονται και οι δύο προημιτελικοί στο Indian Wells στους οποίους ευελπιστούμε σε νίκες των Ναδάλ και Αλκαράζ για να πληρωθούμε τα μακροχρόνια που έχουμε δώσει από την αρχή του τουρνουά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA

Εν αναμονή λοιπόν των συγκεκριμένων αγώνων θα κάνουμε μια στροφή στα προγνωστικά μπάσκετ και θα εξετάσουμε προτάσεις από ένα από τα συναρπαστικότερα αθλητικά γεγονότα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το τελικό τουρνουά του κολεγιακού πρωταθλήματος επονομαζόμενο και March Madness!!

Το τουρνουά ξεκινάει με 68 ομάδες και θα αναδείξει τον τελικό νικητή στο Final Four που θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου στην Νέα Ορλεάνη. Στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι το κολλέγιο του Γκονζάγκα με τα πανεπιστήμιά  των Αριζόνα και Περντιού να ακολουθούν στα προγνωστικά.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Από τους αγώνες του 1ου γύρου ξεχωρίσαμε έναν από τους πιο αμφίρροπους στοιχηματικά όπως φαίνεται και από τις ισορροπημένες αποδόσεις. Πρόκειται για τον αγώνα του Τέξας εναντίον του Βιρτζίνια Τεκ. Το κολλέγιο από την Βιρτζίνια προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου της περιφέρειας της (ACC) με νίκες επί πολύ σημαντικών κολλεγίων όπως το Ντιουκ και η Νόρθ Καρολάινα. Δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση για την έναρξη του τελικού τουρνουά καθώς έχουν 13 νίκες στους τελευταίους 15 αγώνες και πολλές προβλέψεις τους έχουν να φτάνουν τουλάχιστον ως τους τελευταίους 8 του τουρνουά. Το πανεπιστήμιο του Τέξας από την άλλη είναι οριακό φαβορί αλλά έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες μια εκ των οποίων στο τουρνουά της περιφέρειας του όπου έχασε στον 1ο γύρο από το πανεπιστήμιο του TCU.

Καλώς ήρθατε στην... τρέλα του Μαρτίου!

Εκτίμηση προγνωστικά μπάσκετ Κολλεγιακό πρωτάθλημα NCAA

Θα βασιστούμε στην καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται το Βιρτζίνια Τεκ και θα το στηρίξουμε με ένα μικρό χάντικαπ βασιζόμενοι και στο ότι το Τέξας έχει χάσει το χάντικαπ στους έξι τελευταίους αγώνες αλλά και τους οκτώ τελευταίους στο τελικό τουρνουά όπου ξεκίνησε ως φαβορί. Το να νικήσει το Βιρτζίνια Τεκ ή να κρατήσει το χάντικαπ του 1,5 πόντου το βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
22:30
Τέξας Λόνγκχορνς - Βιρτζίνια Τεκ Χόκις
Βιρτζίνια Τεκ Χόκις +1.5
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις