Το εξωφρενικό (αρνητικό) ρεκόρ της Χετάφε

στοίχημα σήμερα

Με μια αναμέτρηση της La Liga στο στοίχημα σήμερα ασχολείται το εν λόγω άρθρο και ειδικά με το ρεκόρ της Χετάφε εκτός έδρας.

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Χετάφε ασχολούμαστε στο στοίχημα σήμερα. Η Μπιλμπάο προσπαθεί να μειώσει την απόσταση με την εξάδα, αφού βρίσκεται στην 8η θέση, στο -7 από την 6η Σοσιεδάδ. Της λείπει η σταθερότητα καθώς το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από νίκες σε ήττες εναλλάξ.

Η Χετάφε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι της να ξεφύγει από αυτή. Με μόλις τρεις νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά το παράξενο δεν είναι αυτό.

Η Χετάφε παραμένει η μόνη ομάδα στη La Liga χωρίς εκτός έδρας νίκη φέτος. Πιο συγκεκριμένα μετράει έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες στα 14 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος. Και αν λάβουμε υπόψιν μας και τα παιχνίδια της περυσινής σεζόν, φτάνει συνολικά τα 17 παιχνίδια χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Παρόλα αυτά παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πρακτικά είναι θέμα ατυχίας ότι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη εκτός έδρας νίκη. Πολύ δύσκολο να σπάσει πάντως τη κακή συγκομιδή, καθώς στην έδρα της Μπιλμπάο έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις. Με τη τελευταία τους μάχη μάλιστα εκεί να καταλήγει σε συντριβή της Χετάφε με 5-1.

Αναλυτικά οι αποδόσεις στο στοίχημα σήμερα του αγώνα, από την pamestoixima:

Μπιλμπάο – Χετάφε

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις