Με την φόρμα και την έδρα

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - με την δύναμη της έδρας για την νίκη η Μπιλμπάο κόντρα στην εδώ και ένα χρόνο χωρίς νίκη εκτός Χετάφε, αξία στην αναμέτρηση της Ουέσκα

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Μετά από αποχή για προσωπικούς λόγους, έχουμε επιστροφή στην δράση. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγωνιστικές έχουμε μπροστά μας, που μπορεί να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα ή να αναπτερωθούν ελπίδες από την κορυφή μέχρι την ουρά της βαθμολογίας. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντίθετα μομέντουμ

Άνοιγμα αυλαίας στην αγωνιστική της La Liga έχουμε με την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Χετάφε.  Οι Βάσκοι δείχνουν να βρίσκουν ξανά τα πατήματα τους μετά τον αποκλεισμό από τον κύπελλο από την Βαλένθια και θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το -7 με δέκα αγωνιστικές να απομένουν δεν είναι απαγορευτικό, ειδικά από την στιγμή που 6/7 ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη! Υπάρχουν βέβαια αρκετές προϋποθέσεις για να γίνει αυτό, εκτός του να κερδίζουν, αλλά θα το συζητήσουμε και σε επόμενη στήλη. Εναλλάξ τα αποτελέσματα της το τελευταίο δίμηνο, νίκη ήττα και ούτω κάθε εξής, απόρροια του rotation για το κύπελλο. Ωστόσο στην έδρα της παραμένει δυνατή και αξιόπιστη έχοντας ρεκόρ 7-2-4.

Αντίθετα η Χετάφε παρότι παλεύει τα παιχνίδια της δεν κερδίζει, αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη, δηλαδή βαθμούς. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η ήττα πριν ένα μήνα 4-3 από την Ατλέτικο αν και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ και η αντίπαλος της έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο! Την προηγούμενη αγωνιστική αν και έπαιζε κόντρα σε μια Βαλένθια με πολλές απουσίες έμεινε στο 0-0, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ, σωστά λόγο χρήσης χεριού. Παράδειγμα προς αποφυγή τα εκτός έδρας στατιστικά της καθώς στο τρέχον πρωτάθλημα παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη με ρεκόρ 0/6/8. Τελευταία εκτός έδρας νίκη της ήταν σχεδόν ένα χρόνο πριν στις 25-4-21 κόντρα στην, τότε,  υπό κατάρρευση Ούεσκα που εν τέλει υποβιβάστηκε! Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω θεωρώ σωστό και λογικό φαβορί τους γηπεδούχους που μπαίνουν στο παιχνίδι μου σε αξιόλογη απόδοση, για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακός νικητής στην Segunda

Και από την δεύτερη τη τάξη κατηγορία έχουμε όμως μια αναμέτρηση με ενδιαφέρον. Ουέσκα (σύμπτωση που αναφέρθηκε πιο πάνω χεχε) – Μπούργκος. Στο μέσο της βαθμολογίας και οι δύο, με λίγο μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς η Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι δεν νομίζω να θελήσουν να σκοτωθούν, το τραίνο της ανόδου όπως εξελίσσεται, η βαθμολογία έχει σχεδόν χαθεί, ενώ και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Η Ουέσκα έχει έναν αέρα οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και στις εναπομείναντες αγωνιστικές χρειάζεται κάπου στους δώδεκα βαθμούς, ανάλογα τα αποτελέσματα, ίσως και λιγότερους για να κλειδώσει την παραμονή. Στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι με 3-1 στην έδρα τους. Δεν θέλω  το ίδιο σκορ, αν και δεν το θεωρώ απίθανο, νίκη και με ένα γκολ μας φτάνει.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Μονό
22:00
Μπιλμπάο - Χετάφε
1
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ουέσκα - Μπούργκος
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις