Δύο outsider σε φόρμα, και η Λιμόζ του ’93

προγνωστικά μπάσκετ

Με προγνωστικά μπάσκετ επιστρέφει ο Masterbetchef. Ποντάρει σε δύο outsider που βρίσκονται σε φόρμα, και πληρώνουν μέχρι... 19.88

Αγαπητοί φίλοι με προγνωστικά μπάσκετ θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στα ταμεία. Η στήλη δεν πήγε καλά στα προγνωστικά το τελευταίο διάστημα και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πάμε να βρούμε τις ευκαιρίες που κρύβονται στις αποδόσεις των αποψινών παιχνιδιών, της αγαπημένης Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Φουλάρει για οχτάδα η Άλμπα

Η νέα βαθμολογία της Euroleague, χωρίς τις Ρωσικές ομάδες, ευνόησε την  Άλμπα, που με κάποιες κομβικές νίκες που έκανε, βρέθηκε να κυνηγά με αξιώσεις την είσοδο στην οχτάδα. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τη Μπασκόνια. Οι Γερμανοί όμως βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φόρμα. Μετράνε 5/6 νίκες στην Ευρωλίγκα, με τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες. Συνολικά έχουν 12/13 στα τελευταία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μάοντο Λο κατευθύνει ιδανικά ένα καλά δεμένο, αθλητικό σύνολο. Ο Σίκμα είναι ένας playmaker εντός ρακέτας, ενώ όλοι προσφέρουν πάντα αυτό που μπορούν. Αν η Άλμπα φύγει με διπλό από την δυνατή έδρα της ασταθούς Μπασκόνια, γίνεται ισότιμη διεκδικήτρια ενός εισιτηρίου των play off.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών 

Σπάει κόκκαλα η άμυνα του Αστέρα

Άλλη μια ομάδα που άρχισε να έχει βλέψεις μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι ο Ερυθρός Αστέρας των τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς παίζει καταπληκτική άμυνα, κόβοντας τους διαδρόμους των αντιπάλων προς το καλάθι. Τις ημέρες που βρίσκει ρυθμό και επιθετικά, απέδειξε ότι μπορεί να απειλήσει με ήττα κάθε αντίπαλο. Ακόμα και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Εμένα η ομάδα του Γιασκεβίτσιους, όπως ξέρετε δεν μου αρέσει από πέρυσι.

Θυμίζει μια κακόγουστη επαναφορά της Λιμόζ του Μάλκοβιτς, αν θυμάστε οι παλαιότεροι. Οι ομοιότητες είναι προφανείς. Σετ παιχνίδι με αργές, κουραστικές επιθέσεις στα 24”, κατά κανόνα. Άμυνα πέρα από τα όρια του φάουλ, πάντα με την προκλητική ανοχή των διαιτητών. Οι μόνες διαφορές είναι ότι ο Μάλκοβιτς, είχε μόνο τρείς κανονικούς παίκτες (Ζντόβτς – Γιάνγκ – Ντακουρί), και 9 ξυλοκόπους, οπότε δεν μπορούσε να παίξει κάτι άλλο. Η Μπάρτσα διαθέτει 12 σούπερ σταρ διεθνούς βεληνεκούς και είναι κρίμα να παρουσιάζει τέτοιο θέαμα.

Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι ότι τελικά ο Μάλκοβιτς το σήκωσε το 1993, μέσα στο ΣΕΦ. Η Μπάρτσα πέρυσι πάλι δεν τα κατάφερε και δεν το βλέπω ούτε και φέτος…

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο​

Μονό
21:30
Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου
2
2.80
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 19.88
21:30
Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου
2
2.80
22:00
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
2
7.10
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
2
7.10
BET: 4 units
Mονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
2(+11,5)
1.95
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις