ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Ανοίγει η αυλαία για τα play out το Σάββατο στη Super League. Το ενδιαφέρον στις τελευταίες δύο θέσεις με τρεις ομάδες να κοντράρονται. Τα play off συνεχίζουν τη δράση τους, με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις θέσεις 3-4, με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα την Κυριακή.

Play out

19/3 (15:00) ΟΦΗ – Ιωνικός

ΟΦΗ: Η επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΣ τον αφήνει με γλυκόπικρη γεύση για φέτος. Ουσιαστικά θα ψάξει το καλύτερο πλασάρισμα, με ταυτόχρονη δοκιμή σε πρόσωπα και πλάνα για την επόμενη χρονιά. Απόντες οι Ουές (μπακ), Καμάου (εξτρέμ), Καστάνιος (επιθετικός). Στο 50/50 ο Τοράλ.

Ιωνικός: Έκλεισε με εντός έδρας ήττα την κανονική περίοδο, αλλά το δυνατό του φινάλε, του επιτρέπει να είναι άνετος βαθμολογικά. Με σκοπό να μην κινδυνέψει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπαίνει στα φετινά play out. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτίμηση: Ουσιαστικά και οι δύο ομάδες είναι άνετες βαθμολογικά. Ο ΟΦΗ ελαφρώς «ξενερωμένος», δεν νομίζω να αλλάξει ρουτίνα στο παιχνίδι του. Ο Ιωνικός στο φινάλε έβγαλε ίσως τη δυναμική που του έλειψε για μισή σεζόν. Παιχνίδι που λογικά θα έχει γκολ, με το αμφίτερμα να μπαίνει στην εξίσωση.

19/3 (17:15) Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

Ατρόμητος: Τρομερό φίνις με τον Κόουλμαν στον πάγκο και πρακτικά δύσκολα θα κινδυνέψει με τέτοιες εμφανίσεις. Βαθμολογικά στο +5 από την προτελευταία Λαμία, με το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα να είναι στο χέρι του. Μοναδικές απουσίες οι Παπαδόπουλος (στόπερ), Κωτσόπουλος (επιθετικός).

Απόλλων Σμύρνης: Έφερε το Τεννέ και πάλι στο πάγκο με στόχο το θαύμα, έστω και στο φινάλε. Βαθμολογικά μπορεί να ελπίζει καθώς παραμένει στο -5 από τη Λαμία. Μοναδικός απών ο Τσιλούλης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Το μομέντουμ του Ατρομήτου υπερέχει τη δεδομένη στιγμή και ειδικά απέναντι σε μια ασταθή ομάδα όπως ο Απόλλων. Σίγουρα θα το παλέψει η «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά μετά το επιθετικό «ξεμπούκωμα» των Περιστεριωτών δεν νομίζω να συγκεντρώνει πιθανότητες. Ιδιαίτερα χαμηλά ο άσος, δεν θα τον προτιμήσω, θα στραφώ αποκλειστικά σε γκολ για τους ανεβασμένους γηπεδούχους.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

19/3 (17:15) Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Βόλος: Πραγματικό… λούνα παρκ η φετινή πορεία του Βόλου. Μεγάλα διαστήματα αστάθειας, αλλά και εξαιρετικού ποδοσφαίρου. Με σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη έκλεισε τη σεζόν, αλλά αναμενόμενα θα τα δώσει όλα στα play out της Super League. Μοναδικός απών ο Τσοκάνης (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Όλα ήταν στο χέρι του, αλλά με πέντε ήττες στις έξι αγωνιστικές στο φινάλε, διέλυσε την προσπάθεια όλης της σεζόν. Μοιραία εκτός play off με τα play out να αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα. Αίνιγμα πως θα εμφανιστούν οι Αρκάδες μετά την αποτυχία να βρεθούν στην εξάδα. Μοναδικός απών ο Άλβαρες (μπακ).

Εκτίμηση: Με τα φετινά δείγματα των δύο ομάδων, σίγουρα είμαστε εμπρός σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Βόλος με ανάλογη πορεία πέρυσι, έκανε δυνατές εμφανίσεις στα play out. Ο Αστέρας έχει μείνει με τη πίκρα, αλλά σίγουρα έχει την ποιότητα. Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους σε συνδυασμό με γκολ.

19/3 (19:30) Παναιτωλικός – Λαμία

Παναιτωλικός: Μπαίνει δυνατά στα play out μετά και το διπλό στην έδρα του φορμαρισμένου Ιωνικού στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Έχει ποιότητα η ομάδα του Αναστασίου και το έδειξε σε όλη τη σεζόν. Προφανώς και δεn θα επαναπαυθεί στην εν λόγω διαδικασία. Χωρίς προβλήματα η αποστολή του Αναστασίου.

Λαμία: Η πρόσληψη του Φέστα δεν άλλαξε κάτι πέραν της αντιμετώπισης των αγώνων, που θα γίνουν εμφανώς με πιο αμυντικά κριτήρια. Μοναδικό θετικό ότι κρατάει τη διαφορά του +5 από τον ουραγό Απόλλωνα. Εκμηδενίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Νούνιες (μέσος).

Εκτίμηση: Η Λαμία συνεχίζει να έχει το κίνητρο, αλλά αγωνιστικά λίγα πράγματα αλλάζουν. Ο Παναιτωλικός στην έδρα του ειδικά, έχει πολύ καλή παρουσία και συγκομιδή. Το φινάλε του ήταν δυνατό και δεn θεωρώ πως θα ρίξει στροφές. Αποδεκτός ο άσος, για τους ποιοτικότερους γηπεδούχους.

Play off

20/3 (15:30) ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα: Είχε πολλές απουσίες για το ματς στη Θεσσαλονίκη, αναμενόμενα θα το προσέγγιζε αμυντικά. Επιτυχημένα το έπραξε, αλλά ένα γκολ στα χασομέρια τον άφησε με τη πίκρα. Θετικό ότι επιστρέφει εντός έδρας. Απόντες οι Πίρσμαν (μπακ), Λιάσος (μέοσς). Καραγιάννης (στόπερ).

Ολυμπιακός: Σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν έθελξε, αλλά εν τέλει πήρε τρίποντο, ψυχολογίας κυρίως, απέναντι στον Άρη. Διατηρεί το +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, δίνοντας δυνατότητα στον Μάρτινς να πειραματιστεί και με νέα πρόσωπα. Χωρίς απουσίες οι αποστολή των Πειραιωτών.

Εκτίμηση: Παραδοσιακά δυνατός ο ΠΑΣ εντός έδρας, αλλά ο πλήρης και κυνικός Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Αδυνατεί να βρει ρυθμό η ομάδα του Μάρτινς, αναμενόμενα αυτό βολεύει τον ΠΑΣ. Ακόμα και από μόνο του στέκεται το διπλό σε αυτές τις αποδόσεις.

20/3 (19:00) Άρης – Παναθηναϊκός

Άρης: Κοίταξε στα μάτια και πάλι τον Ολυμπιακό, είχε ευκαιρίες ίσως για κάτι καλύτερο, αλλά εν τέλει ηττήθηκε. Πρώτη ήττα με τον Μπούργος στο πάγκο, αλλά η ψυχολογία και το μομέντουμ της ομάδας είναι εντελώς διαφορετικό. Μοναδικός απών ο Μαντσίνι (επιθετικός).

Παναθηναϊκός: Πάρα πολύ κακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, πρακτικά τυχερός που προηγήθηκε και γλύτωσε έτσι την ήττα. Η χειρότερη εντός έδρας εμφάνισή του για φέτος. Σίγουρα απόντες οι Βέλεθ (στόπερ), Λούντκβιστ (μέσος) και Μακέντα (επιθετικός). Εκτός επίσης οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς, Ιωαννίδης και Χατζηθεοδωρίδης.

Εκτίμηση: Η συνεχώς ανεβασμένη παρουσία του Άρη συνεπήρε τους μπουκ που τον αβαντάρουν. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση και η αλήθεια είναι πως χάνει δυναμική μακριά από την έδρα του. Ιδανική ευκαιρία βαθμολογικά και αγωνιστικά για τους «κίτρινους» να πάρουν το τρίποντο.

(Golden 21) δωρεάν για όλους/εντελώς δωρεάν!

20/3 (19:00) ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Πολύ καλή εμφάνιση στη Λεωφόρο και πρακτικά θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι στην Ένωση με την ισοπαλία. Σπουδαία μεταγραφική κίνηση ο πολύπειρος Κριχόβιακ, ο οποίος είναι έτοιμος αγωνιστικά. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής οι ενδεχόμενες απουσίες των Σβάρνα (στόπερ), Λε Ταλέκ (μέσος), Γκαρσία (εξτρέμ), λόγω ίωσης.

ΠΑΟΚ: Νίκη με μεγάλη δυσκολία στο φινάλε κόντρα στον ΠΑΣ. Μεγαλειώδης πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League καθώς δίπλωσε νίκες κόντρα στη Γάνδη. Έφυγε με το διπλό (2-1) από το Βέλγιο. Στο δρόμο του θα βρει τη γαλλική Μαρσέιγ. Απόντες οι Μιχαηλίδης (στόπερ), Ελ Καντουρί (μέσος).

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και η προσθήκη Κριχόβιακ ίσως είναι καθοριστική εξ αρχής. Ο ΠΑΟΚ έριξε όλο το βάρος στην Ευρώπη και με το δίκιο του. Βαθμολογικά έχει την πολυτέλεια ακόμη και για ροτέισον στο ντέρμπι. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τα λίγα γκολ να έχουν  το πρώτο λόγο.

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
15:00
(19/3) ΟΦΗ - Ιωνικός
Goal/goal
2.06
17:15
(19/3) Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
Ατρόμητος over 1,5
2.00
17:15
(19/3) Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
1X & over 1,5
1.91
19:30
(19/3) Παναιτωλικός - Λαμία
1
2.05
15:30
(20/3) ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
2
1.71
19:00
(20/3) Άρης - Παναθηναϊκός
1
2.25
19:30
(20/3) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Under 2,5
1.67
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις