Η πρόκριση του ΠΑΟΚ για τους «8» του UEFA Europa Conference League περνά από την COSMOTE TV

Γάνδη - ΠΑΟΚ

Η φάση των «16» σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ολοκληρώνεται με τους αγώνες ρεβάνς, που θα μεταδοθούν, ζωντανά και αποκλειστικά, στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 17/3. Στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού περιμένει τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξιδεύει στη Γάνδη (Πέμπτη 17/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD) για να υπερασπιστεί τη νίκη 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας την προηγούμενη εβδομάδα.  

Η COSMOTE TV θα βρίσκεται στη βελγική πόλη με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλη Μελισσίδη, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ του κρίσιμου αγώνα του μοναδικού εκπροσώπου μας στην Ευρώπη. Η πολυαναμενόμενη βραδιά θα αρχίσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 18.00 με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με το Βέλγιο, αλλά και με όλα τα σημεία που υπάρχει αγωνιστική δράση. Στις 21.00, το «Europa Conference League Show Pregame» (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, μέχρι και τη σέντρα του αγώνα, που θα δοθεί στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 2HD. Το ««European Football Show» θα επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των αγώνων με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους (Παρασκευή 18/3, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της διοργάνωσης ξεχωρίζουν τα ματς Ρεν-Λέστερ (19.45, COSMOTE SPORT 6HD) και Ρόμα-Φιτέσε (22.00, COSMOTE SPORT 6HD). Την ίδια μέρα, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους, αποκλειστικά μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT, και τις μάχες του UEFA Europa League με τις αναμετρήσεις Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), Γουέστ Χαμ-Σεβίλη (22.00, COSMOTE SPORT 4HD & COSMOTE SPORT 4K) και Λεβερκούζεν-Αταλάντα (19.45, COSMOTE SPORT 5HD) να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα μεταδόσεων. 

Η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές από τις 19.45 προσφέροντας real time ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις