Γκολ και θέαμα στο Europa

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά από τις διοργανώσεις της Ευρώπης, Europa και Conference League ενώ σημείο έχουμε και στην Premier League.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κακή η προηγούμενη εβδομάδα αλλά κλείσαμε με θετικό το πρόσημο και αυτό έχει σημασία. Στα σημερινά λοιπόν θα ασχοληθούμε με Europa League που έχει τον πρώτο λόγο αλλά και με σημεία  από Conference και Premier League. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με το ματς της Λεβερκούζεν με την Αταλάντα στο οποίο πρώτο ματς, οι Ιταλοί νικήσανε με 3-2. Τρομερές επιθετικές αρετές και από τις δύο πλευρές και πιστεύω δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ. Ποντάρουμε στο over 2,5 σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

  • Σε δυάδα θα μπει η Μπαρτσελόνα η οποία ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Γαλατασαράι. Χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι μέσα στη Βαρκελώνη και πιστεύω δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες οι «μπλαουγκράνα», μιας και λογίζονται από τα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης. Θα πάμε με την ομάδα του Τσάβι στο συνδυαστικό να βρει πάνω από ένα γκολ.

  • Αρκετά άτυχος ο Ερυθρός Αστέρας αφού του ακυρώσανε τρία γκολ ενώ αστόχησε και από την άσπρη βούλα. Έχασε σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με 3-0 από την Ρέιντζερς και σίγουρα περιμένω ανοιχτό παιχνίδι στην Σερβία. Κυνηγάει την πρόκριση και δεν θα τα παρατήσει εύκολα, δύσκολα να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και για αυτό θα το επιλέξω σε απόδοση 1,70.

  • Συνεχίζουμε με την Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο νησί την Σεβίλλη. Στο πρώτο παιχνίδι πέσαμε μέσα με την διαφορά νίκης των Ισπανών με το οριακό 1-0, αλλά σήμερα πιστεύω το παιχνίδι θα πάει προς την μεριά των γηπεδούχων. Τρομεροί στην έδρα τους βγάζουν ψυχή και πιστεύω είναι ικανοί για όλα. Ποντάρουμε στα «σφυριά» με κάλυψη στο dnb.

  • Για να κλείσουμε την δυάδα με τα draw no bet, πάμε στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Αϊντχόφεν. Χάρισε αρκετό θέαμα το πρώτο παιχνίδι και αρκετές συγκινήσεις αφού το ματς έληξε 4-4. Ανώτερη ομάδα διαθέτουν οι Ολλανδοί και πιστεύω έχουν ταξιδέψει για να πάρουν το διπλό και να πάρουν την πρόκριση. Διπλό με την ίδια κάλυψη στο dnb.

  • Τέλος, με το μοναδικό ματς της Premier League, Έβερτον – Νιουκάστλ. Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι, από το καλό στο καλύτερο οι φιλοξενούμενοι. Τρομερό σερί για την Νιουκάστλ η οποία έχασε για πρώτη φορά για φέτος την προηγούμενη αγωνιστική με το φτωχό 1-0 κόντρα στην Τσέλσι. Η ομάδα του Λάμπαρντ τώρα, δείχνει τρομερά αμυντικά κενά ενώ έχει πρόβλημα και στο σκοράρισμα. Λογίζεται ως φαβορί και πιστεύω δύσκολα μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία κόντρα σε μία αρκετά φορμαρισμένη Νιουκάστλ.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

Δυάδα απόδοσης 2.60
19:45
Λεβερκούζεν - Αταλάντα
Goal/goal & over 2,5
1.70
19:45
Γαλατασαράι - Μπαρτσελόνα
2 & over 1,5
1.53
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
19:45
Κοπεγχάγη - PSV Αϊντχόφεν
2 dnb
1.55
22:00
Γουέστ Χαμ - Σεβίλλη
1 dnb
1.61
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.10
19:45
Ερυθρός Αστέρας - Ρέιντζερς
Goal/goal
1.70
21:45
Έβερτον - Νιουκάστλ
Goal/goal
1.82
BET: 15 units
Σκόρερ
22:00
Γουέστ Χαμ - Σεβίλλη
Γκολ Μπενράχμα
5.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις