Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 17/3) – Γεμάτο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, με αγγλική πινελιά

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 17/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γαλατασαράι – Μπαρτσελόνα (19:45): Μετά το 0-0 του πρώτου γύρου η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Αρκετά κουρασμένες και οι δύο, μετά από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Γαλατά, ενώ η Μπάρτσα έχει το ενδιαφέρον της και στο πρωτάθλημα. Αμφότερες είναι φορμαρισμένες και θέλουν να προχωρήσουν στην διοργάνωση .Περιμένω μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, με λίγο ρίσκο και το under 2,5 πληρώνει 2.32 στο pamestoixima.gr

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αταλάντα (19:45): Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα, καθώς κέρδισαν 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση. Προτέρημα και των δύο η επίθεση και μειονέκτημα τους η άμυνα, οπότε περιμένω πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Το goal/goal & over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1.68 στη Novibet.

Βασιλεία – Μαρσέιγ (19:45): Το προβάδισμα έχουν οι Γάλλοι, μιας και επικράτησαν με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Σημαντική η απουσία του Πογέτ στην Μαρσέιγ. Αμφότερες έχουν το μυαλό τους και στο πρωτάθλημα, οπότε σίγουρα υπάρχει και κούραση. Αήττητη εντός, από τον Νοέμβριο, η Βασιλεία. Η Μαρσέιγ είναι φορμαρισμένη εκτός έδρας και είναι δίκαιο φαβορί. Η επιλογή 2-3 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.05 στη Winmasters.

Ρεν – Λέστερ (19:45): Φαβορί για την πρόκριση είναι η Λέστερ, όμως φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ρεν. Αμφότερες είναι ομάδες που ρισκάρουν και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως δεν έχουν αρκετές ισοπαλίες. Σε ομάδα έδρας εξελίσσονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έρχονται από πέντε σερί νίκες, εντός. Από την άλλη η Λέστερ δεν είναι καλή εκτός, καθώς έχει μόλις δύο νίκες στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις εκτός. Ο 1 βρίσκεται στο 1.90, στη Novibet.

Έβερτον – Νιουκάστλ (21:45): Η Νιουκάστλ φαίνεται πως έχει αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως η Έβερτον είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στην έδρα της είναι καλή, η ομάδα του Λάμπαρντ, όμως δεν είναι φορμαρισμένη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χτίσει ένα τρομερό αήττητο σερί, πριν χάσουν από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική. Μεγαλύτερο κίνητρο η Έβερτον, όμως η Νιουκάστλ δεν θα χαριστεί εύκολα. Η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 3.35 στη pamestoixima.gr

Γάνδη – ΠΑΟΚ (22:00): Ο δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι, όμως θα έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Η ήττα στο πρώτο γύρο ήταν η πρώτη της Γάνδης, μετά από έξι σερί νίκες. Αρκετά ισορροπημένη αναμένεται και αυτή η αναμέτρηση και η επιλογή να κερδίσει η Γάνδη με 1 γκολ διαφορά βρίσκεται σε απόδοση 3.15 στη Winmasters.

Γουέστ Χαμ – Σεβίλλη (22:00): Η Σεβίλλη παίζει στην διοργάνωση της και έχει πάρει ήδη το προβάδισμα, από την πρώτη αναμέτρηση, όμως τώρα θα έχει απουσίες. Η Γουέστ Χαμ παίζει Ευρώπη, όμως έχει και το νου της στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι εντός είναι σημαντικά φορμαρισμένοι και κερδίζουν συχνά. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται μακριά από την έδρα τους και έχουν επτά αγωνιστικές, εκτός, χωρίς νίκη.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις