ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Xαμηλό σκορ στο ντέρμπι, μπαίνει δυνατά η Γουέστ Χαμ !

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Xαμηλό σκορ στο ντέρμπι, μπαίνει δυνατά η Γουέστ Χαμ !

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Xαμηλό σκορ στο ντέρμπι, μπαίνει δυνατά η Γουέστ Χαμ !

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στα σημερινά προγνωστικά του έχει μια δυάδα από Europa League αλλά και από την Ευρωλίγκα με επίκεντρο το ματς στο ΣΕΦ.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα με πληθώρα αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τα προγνωστικά μας. Έχοντας αναλύσει το κουπόνι έχω διαλέξει μια δυάδα με επιλογές από το Europa League, αλλά και μια μπασκετική δυάδα με επιλογές από Euroleague.

Προγνωστικά: Χαμηλό σκορ στο «ΣΕΦ»

Τέταρτο ντέρμπι αιωνίων για φέτος με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σκληρός αγώνας αναμένεται με τον Ολυμπιακό να έχει βασικό συστατικό φέτος την άμυνα και με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να πιέσει την ερυθρόλευκη επίθεση ώστε να έχει καλές πιθανότητες. Οι «Πράσινοι» πρέπει να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τον Παπαπέτρου. Μόλις μια νίκη εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός ενώ μόλις μια ήττα εντός ο Ολυμπιακός. Πιστεύω θα δούμε ένα κλειστό ματς χωρίς διαφορές και υψηλό σκορ . Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων μπαίνουν κατά μέσο όρο 142 πόντοι. Έχοντας στο νου πως οι γηπεδούχοι δεν δέχονται πολλούς πόντους στο Φάληρο θα διαλέξω το Under 154,5 σε απόδοση 1.70 στη pamestoixima.gr.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

Εύκολο απόγευμα για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ φιλοξενεί την Βιλερμπάν στη Μαδρίτη με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα . Η «Βασίλισσα» πέρασε μια κακή περίοδο με τέσσερις ήττες από Φενέρ, Ζαλγκίρις , Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση στη παράταση κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνου και τώρα θέλει μια άνετη νίκη. Αντίθετα, η Βιλερμπάν μετράει επτά συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και δείχνει να έχει ρίξει λευκή πετσέτα στην Ευρώπη. Η Ρεάλ μετράει 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στη Βιλερμπάν με μέσο όρο τους 85 πόντους. Δεν ικανοποιεί η απόδοση του άσσου, ούτε κάποιο πλεονέκτημα επομένως θα επιλέξω η Ρεάλ να βάλει τουλάχιστον 82 πόντους σε απόδοση 1.87 για να συμπληρώσω τη δυάδα .

Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία των «σφυριών»

Επαναληπτικός στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ να υποδέχεται τη Σεβίλλη. Οι Άγγλοι θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Με αρκετές απουσίες και οι δύο ομάδες αλλά και με επιστροφές βασικών παικτών. Η Γουέστ Χαμ έχει άχτι μια ευρωπαϊκή πορεία με την κλήρωση να μην την ευνοεί .Η Σεβίλλη αν και είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Europa League δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος. Με συνταγή του Μόγιες πιστεύω θα μπουν δυνατά οι γηπεδούχοι έχοντας στο πλάι ένα γεμάτο γήπεδο. Εξάλλου, είναι δεδομένο πως υπάρχει ενθουσιασμός σε όλο το κλαμπ. Μπορούν τη πρόκριση οι γηπεδούχοι ωστόσο εγώ θα πάω πιο επιφυλακτικά θα έλεγε κανείς αφού διαλέγω η Γουέστ Χαμ να σκοράρει πρώτη σε απόδοση 1.83 στην Stoiximan.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Προγνωστικά: Θα το κυνηγήσει η Λεβερκούζεν

Δυνατό παιχνίδι στην Γερμανία με την Λεβερκούζεν να αντιμετωπίζει την Αταλάντα . Συναρπαστικός πρώτος αγώνας με τελικό αποτέλεσμα 3-2 υπέρ των Ιταλών. Γίνεται αντιληπτό πως οι γηπεδούχοι έχουν δουλεία να κάνουν και η εικόνα τους δείχνει πως μπορεί να κυνηγήσουν τη πρόκριση. Έχουν απουσίες (Βιρτζ, Μπελαράμπι) και αμφίβολους (Σικ, Φρίμπονγκ)οι Γερμανοί αλλά η ομάδα τους είναι και έτσι ικανή. Η Αταλάντα μετράει τις απουσίες του Ζαπάτα, Ίλιτσιτς και Μίραντσουκ. Είχε κατοχή στο πρώτο αγώνα η Λεβερκούζεν αλλά η Αταλάντα είχε περισσότερη ουσία . Ευελπιστώ πως θα μπούνε πιο διαβασμένοι οι γηπεδούχοι. Έρχονται και οι δύο ομάδες από γκέλες εκτός προγράμματος αφού οι γηπεδούχοι έχασαν εντός έδρας από την Κολωνία ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν λευκή ισοπαλία κόντρα στη Τζένοα εντός έδρας. Στα τρία εντός έδρας ματς των ομίλων η Λεβερκούζεν νίκησε ισάριθμες φορές. Θα διαλέξω το μαζί με το Over 1,5 αφού οι ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές.

 

 

Δυάδα Απόδοσης 3.18
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Under 154,5
1.70
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν
Over 81,5 Ρεάλ Μαδρίτης
1.87
BET: 20 units
Δυάδα Απόδοσης 3.11
19:45
Λεβερκούζεν - Αταλάντα
1Χ & Over 1,5
1.70
22:00
Γουέστ Χαμ - Σεβίλλη
Anytime Score 1:0
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις