Λεβερκούζεν… οχτάδας με Ντιαμπί και 4.65

Προγνωστικά τριάδες

Προγνωστικά τριάδες: Βραδιά Europa & Conference League και ο Funbetάκιας βλέπει ανατροπές και προκρίσεις μεγάλων αποδόσεων.

Καλημέρες φίλες και φίλοι της στήλης. Το γνωρίζω πως δεν έπρεπε να εμπιστευτώ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν τους πετύχει κανείς στο δρόμο από εσάς, παρακαλώ να μην αντιδράσει. Προχωράμε με Europa και Conference League και ημέρα που προσφέρεται για… προγνωστικά τριάδες.

Ξεκινάω από τη Γερμανία, εκεί όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Αταλάντα. Πρώτος αγώνας 3-2 για τους Ιταλούς, θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει και 6-4 ή με οποιαδήποτε άλλο σκοράκι. Από τους Ιταλούς λείπει η φρεσκάδα, ο αρχισκόρερ Ζαπάτα και ο πολύπειρος Ιλιτσιτς. Ερωτηματικό και ο Μίραντσουκ και εάν ξεκινήσει στην κορυφή ο Μπογκά, ποιος θα την (πρωτο)κλάψει;

Παραμένει εκτός ο Σικ για τη Λεβερκούζεν, σοκ και με τον τραυματισμό του Βιρτς. Στη Γερμανία ωστόσο θα δούμε άλλο παιχνίδι. Τα… παράτησε απέναντι στην Κολωνία, δεν εκμεταλλεύτηκε το πρώτο μέρος και ηττήθηκε. Ωρα να «σβήσει» την ήττα της Κυριακής. Την στηρίζω με πρόκριση και άλλο ένα combo του 4.65.

Προχωράμε με Μονακό και Μπράγκα, πρώτο παιχνίδι 2-0 υπέρ των Πορτογάλων. Δεν είναι σε σπουδαία φόρμα οι Μονεγάσκοι, αλλά με τον Μπεν Γεντέρ να ηγείται της επίθεσης, θα εμφανίσει άλλο πρόσωπο. Δεν είναι και μεγαθήριο η Μπράγκα, με 2-0 φύγαν για παράταση, όπως και με 3-1. Εν πολλοίς βλέπω το ματσάκι να γίνεται ροντέο και να πηγαίνει στην παράταση στο 4.90 από την Betshop.

Κλείνουμε από το Βέλγιο, Γάνδη εναντίον ΠΑΟΚ. Πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, 1-0 επικράτησαν οι Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Λουτσέσκου ταξιδεύει δίχως τους Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς και Ελ Καντουρί, αλλά είναι πλέον ομάδα. Ακόμη και με απουσίες, θα την βρει την άκρη της. Το έχει κάνει σε Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Φιορεντίνα, στη Γάνδη θα κολλήσει; Θα τους τιμήσω απλά και ασιάτικα με γερό ποντάρισμα.

  • Για τους λάτρεις της φανμπετιάς, έχουμε και προγνωστικά τριάδες. Η πρόκριση της Λεβερκούζεν, η παράταση στο Πριγκιπάτο και το ασιατικό του ΠΑΟΚ πληρώνουν ως τριάδα απόδοση 23+. Ενα ψιλό κι εκεί δεν βλάπτει…

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
19:45
Λεβερκούζεν - Αταλάντα
Πρόκριση Λεβερκούζεν
2.90
BET: 15 units
Ρίσκο
19:45
Λεβερκούζεν - Αταλάντα
1 & γκολ Ντιαμπί
4.65
BET: 7 units
Μονό
19:45
Μονακό - Μπράγκα
Παράταση: Ναι
4.90
BET: 10 units
Ασιατικό
22:00
Γάνδη - ΠΑΟΚ
2 (+1 ΑH)
1.65
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις