Champions League και Premier League με 0% γκανιότα**

Champions League και Premier League με 0% γκανιότα**

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας 1.777 παίκτες του Pamestoixima.gr βρήκαν ακριβώς 21 γκολ και μοιράστηκαν το έπαθλο των 21.000 ευρώ, ενώ 3.354 παίκτες έχασαν στο… παρά 1 (βρήκαν 20 ή 22 τέρματα) και πήραν μια προσφορά*!

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (16/03) ξεχωρίζουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις του Champions League. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1 στην Ισπανία, ενώ η Τσέλσι παίζει στην έδρα της Λιλ με στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα. Στο Pamestoixima.gr, τη δράση του Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ, όπως και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ για την Premier League, τις ζεις παραπάνω, με 0% γκανιότα** και πολλά special bets στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα είναι διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. Ορισμένα από τα special bets σε ενισχυμένες αποδόσεις για σήμερα Τετάρτη (16/03): 

  • Λιλ – Τσέλσι: Να σκοράρει ο Λουκάκου (3.00)
  • Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: X/1 και G/G (14.00)
  • Άρσεναλ – Λίβερπουλ: X/X και Over 2,5 (30.00)

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις