Γάνδη – ΠΑΟΚ: Το mentality θα φέρει την πρόκριση

Γάνδη - ΠΑΟΚ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Γάνδη - ΠΑΟΚ, όπως έχετε συνηθίσει από την στήλη Bet of the Day.

Με αμείωτο το ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζει το UEFA Conference League. Ρεβάνς για το ζευγάρι του δικεφάλου του βορρά στη φάση των «16», η στήλη του Bet of the day αναλύει την αναμέτρηση Γάνδη – ΠΑΟΚ.

  • Τζελάμκο Αρίνα (20.000 θ.), Γάνδη. Στο 80% η επιτρεπόμενη χωρητικότητα στις εξέδρες.
  • Πρώτο παιχνίδι, ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-0: Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές ο δικέφαλος του βορρά στην επανάληψη και βρήκε γκολ – φάουλ στο 58′ με τον Κούρτιτς. Οι Βέλγοι είχαν προηγηθεί νωρίτερα, αλλά ορθώς ακυρώθηκε το τέρμα τους ως οφσάιντ. Μετά το 1-0, ο δικέφαλος του βορρά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.
  • Αήττητος απέναντι στους Βέλγους ο ΠΑΟΚ (2-3-0).
  • Στις 13 από τις 21 φορές που ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός έδρας α’ ματς, προκρίθηκε.
  • Στο 12-7-3 το ρεκόρ της Γάνδης στα 22 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Γάνδη

Ρεπορτάζ: Την Κυριακή πέρασε (2-0) με τα δεύτερα (πέντε βασικοί εκτός) από την έδρα της ουραγού Μπίρσχοτ. Μετράει έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημά της. Από τη Θεσσαλονίκη είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, μίλησε για επιθετική βελτίωση ο Βέλγος τεχνικός της, αλλιώς θα χαθεί η πρόκριση.

Απουσίες: Χωρίς απουσίες αναμένεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, φανέλα βασικού προβάρει ο βασικός επιθετικός Τισουνταλί, έπαιξε ως αλλαγή στη Θεσσαλονίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Ρουφ – Χάνσε Ολσεν, Νγκαντέου, Τορουναριγκα – Σαμουάσε, Κουμς, Ντε Σαρτ, Κάστρο Μόντες – Οφόε – Ντεπουάτρ, Τισουνταλί.

Stat Attack: Ανοιξε το σκορ στις επτά από τις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της. Στα 4/5 των πρόσφατων αγώνων της εμφανίστηκαν τουλάχιστον πέντε κάρτες.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην πρεμιέρα των play off, πήρε τη νίκη όμως με σωτήριο γκολ του Ακπόμ στο 90+1′. Παραλίγο να πληρώσει το ολοκληρωτικό ροτέισον. Ταξιδεύει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Βέλγιο, έχοντας μία ήττα από το Νοέμβριο κι έπειτα, ενώ η παρουσία των υιών Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη έδωσε έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Κούρτιτς και ο πολύτιμος εξτρέμ Ζίφκοβιτς. Εκτός λίστας Σάστρε και Ζαμπά. Υπολογίζεται ο Πασχαλάκης, ίωση ο Ελ Καντουρί, έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι νεαροί Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης και Κούτσιας.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1504063549592723459

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Μιτρίτσα (Μουργκ) – Ακπόμ.

Stat Attack: Μετράει πέντε διαδοχικά under 2,5. Στις πέντε από τις έξι τελευταία αναμετρήσεις του άνοιξε το σκορ.

Γάνδη - ΠΑΟΚ: Το mentality θα φέρει την πρόκριση

Στο διά ταύτα, η Γάνδη αρέσκεται να παίρνει ρίσκα μπροστά στο κοινό της. Συν τοις άλλοις, δεν έχει περιθώρια να περιμένει. Σίγουρα λοιπόν θα λάβει ρίσκα, σίγουρα θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό και θα αφήσει κενά. Πρώτη επιλογή το αμφίτερμα του 2.20 από τη Novibet.

  • Σημείο δεύτερο το Χ2 του 2.10 από τη Novibet εκ νέου. Ο Λουτσέσκου έχει περάσει το balance και το mentality στους ποδοσφαιριστές του, τους έχει μετατρέψει σε ομάδα – οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει πλέον και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απουσία.
Μονό
22:00
Γάνδη - ΠΑΟΚ
Χ2
2.10
Μονό
22:00
Γάνδη - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις