Στη Λιλ ο Καρνέζης ως αντάλλαγμα για τον Όσιμχεν

Στη Λιλ ο Καρνέζης ως αντάλλαγμα για τον Όσιμχεν

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Άντριου Όσιμχεν, αδερφό του Βίκτορ: «Θα γίνει νέος παίκτης της Νάπολι», χθες, ενώ ο νέος ατζέντης του 21χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Γουίλιαμ ντ’ Αβιλά, διαπραγματευόταν και τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον αθλητικό διευθυντή των «παρτενοπέι», Κρίστιαν Τζουντόλι.

Η Λιλ έχει ήδη αποδεχτεί την τελευταία πρόταση που της έκανε το ιταλικό κλαμπ, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: 50 εκατομμύρια ευρώ, που θα καταβληθούν σε διάστημα δύο ετών συν τα δικαιώματα του Ορέστη Καρνέζη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιγκ 1. Ο 35χρονος διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο τρίτος στην ιεραρχία αυτή τη σεζόν και η κατάσταση δεν θα άλλαζε. Είχε συμβόλαιο με τη Νάπολι έως το 2021. Αυτή η εξέλιξη, δηλαδή η ανταλλαγή, έπαιξε τον ρόλο ώστε οι άνθρωποι της Λιλ να αποδεχτούν τους όρους του προέδρου των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ενώ παράλληλα δέχονταν πιέσεις και από τον Όσιμχεν, που τα είχε βρει εδώ και καιρό με τη Νάπολι για πενταετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στα 16 χρόνια που ο Ντε Λαουρέντις έχει τον έλεγχο του συλλόγου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις