UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ MEGΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

UEFA CHAMPIONS LEAGUE  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ MEGΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

Τα δυο τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του UEFA Champions League σφραγίζονται την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο MEGA.

Στις 22:00 ζωντανά από το «Juventus Stadium» του Τορίνο η συναρπαστική ρεβάνς της Γιουβέντους με την Βιγιαρεάλ. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα «Κίτρινα Υποβρύχια» κοντράρονται σε ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά. Η Γιουβέντους θέλει να επανέλθει στην ελίτ της Ευρώπης και η Βιγιαρεάλ να γράψει ξανά ιστορία. 

Η βραδιά αρχίζει από τις 21:30 με το Pre-Game με ζωντανές συνδέσεις με το Τορίνο αλλά και το «Pierre Mauroy» όπου την ίδια ώρα η Λιλ φιλοξενεί την Τσέλσι. Αμέσως μετά τη ζωντανή μετάδοση του Γιουβέντους-Βιγιαρεάλ θα παρακολουθήσουμε εκτενή στιγμιότυπα από την προσπάθεια της Τσέλσι να υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Στο Post-Game θα απολαύσουμε στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από τους αγώνες της Τρίτης (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Άγιαξ-Μπενφίκα) με πρωτοποριακή ανάλυση εικονικής πραγματικότητας. Παράλληλα, θα δούμε  την «ακτινογραφία» των οκτώ ομάδων που θα συνεχίσουν στο δρόμο για τον τελικό του Παρισιού και την κατάκτηση του τροπαίου.

Την πλούσια ποδοσφαιρική βραδιά παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός με το δημοσιογραφικό σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου και την τεχνική προσέγγιση του Άκη Ζήκου.

Το MEGA φέρνει το UEFA Champions League στο σπίτι σου.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30

POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00

#UCLMegaTV

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις