Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα*

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα*

Μεγάλο παιχνίδι στο «Old Trafford», με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ανοιχτοί οι λογαριασμοί των δύο ομάδων στη ρεβάνς, καθώς η πρώτη αναμέτρηση στο ‘Metropolitano’ ολοκληρώθηκε δίχως νικητή και με σκορ 1-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια σεζόν με πολλή γκρίνια. Έμεινε πολύ γρήγορα εκτός κούρσας τίτλου και πλέον μόνος της στόχος είναι η 4η θέση, χωρίς ωστόσο να έχει το πάνω χέρι. Έρχεται πάντως από μια νίκη ψυχολογίας κόντρα στη Τότεναμ, με τον Ρονάλντο απόλυτο πρωταγωνιστή στο 3-2 καθώς πέτυχε χατ-τρικ.

Παρόμοια είναι η κατάσταση που βιώνει φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεκίνησε τη φετινή της προσπάθεια ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της La Liga, όμως δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προβλέψεις. Ουκ ολίγα τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν, την έφεραν να μάχεται για μια θέση στην 4άδα. Αυτή την περίοδο μοιάζει να βρίσξεται σε φόρμα, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και η Ατλέτικο περίμεναν πολλά περισσότερα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με αποτέλεσμα η σχετική απογοήτευση να συντροφεύει κάθε τους βήμα εδώ και μήνες. Όπως ήρθαν τα πράγματα, το Champions League είναι μάλλον η τελευταία τους ελπίδα για μια σπουδαία διάκριση φέτος. Οι ‘κόκκινοι διάβολοι’ έχουν το αβαντάζ της έδρας στη ρεβάνς, ωστόσο οι ‘ροχιμπλάνκος’ έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλά μακριά από το σπίτι τους.

Η ρεβάνς του ‘Old Trafford’ αναμένεται συναρπαστική. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνουν απεγνωσμένα την πρόκριση και ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια, με τον χαμένο να φλερτάρει έντονα με μια σεζόν που κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αποτυχημένη…

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα!

Η επιλογή νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.22

Η επιλογή ισοπαλία σε απόδοση 3.20

Η επιλογή νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 3.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις