Για το κάτι παρακάτω στο «καυτό» Κάουνας

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Με πληθώρα επιλογών από ποδόσφαιρο και μπάσκετ κινείται σήμερα Τρίτη ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα στους Κουβανέζους που διαβάζουν. Επιστροφή σήμερα στα προγνωστικά μας, με μπόλικο υλικό από Αγγλία και Euroleague αλλά και την αγαπημένη μας… εξωτική Αυστραλία. Δεν χάνουμε χρόνο και πάμε να δούμε τις επιλογές της στήλης μας.

Αυστραλία νωρίς, Αγγλία αργά για το 2.64

Ξεκίνημα με μεσημεριανή μονομαχία στην Αυστραλία. Η ουραγός Περθ Γκλόρι αντιμετωπίζει τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, σε μία σημαντική αναμέτρηση και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι ανήκουν στις κακές ομάδες της κατηγορίας και επιζητούν τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουν βαθμολογικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι σε κάπως καλύτερη μοίρα, είναι στην όγδοη θέση και ψάχνουν βαθμούς για να καλύψουν την διαφορά για την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs. Συνήθως οι αναμετρήσεις τους έχουν γκολ και είναι γεμάτες δράσεις. Το goal/goal πληρώνει αρκετά καλά και εμείς το επιλέγουμε, στο 1.74 από το Pamestoixima.gr.

Αργότερα το βράδυ, η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί την Φούλαμ, για την 38η αγωνιστική της Championship. Η αρμάδα του Μάρκος Σίλβα βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει βάλει πλώρη για την άνοδο. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επιθετικά πετάει φωτιές και σε γενικές γραμμές είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Στον αντίποδα η Μπρομ προβληματίζει σε τεράστιο βαθμό, καθώς φαίνεται πως χάνει το τρένο της ανόδου. Η ομάδα δεν έχει δέσει, χάνει εύκολα βαθμούς και μάλλον του χρόνου… δεν θα την δούμε στην Premier League.

Τις τιμές του διπλού τις συναντάμε σε σχετικά υψηλές τιμές, εμείς θα επιλέξουμε το διπλό draw no bet, στο 1.52 και το συνδυάζουμε με την παραπάνω επιλογή, όλες από το Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός

Κλείνουμε με μπασκετάκι και την πολύ μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στο Κάουνας για να πετύχουν ένα μεγάλο διπλό ψυχολογίας που θα τους κρατήσει ακόμα στην κουβέντα για τις τρεις πρώτες θέσεις. Φυσικά το εμπόδιο της Ζαλγκίρις μόνο εύκολο δεν είναι, αφού στην έδρα της έχει δείξει πως μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει αρκετή ένταση και να κριθεί στο νήμα, καθώς οι Λιθουανοί όπως αναφέραμε πριν είναι τρομερά μαχητικοί με τον κόσμο στο πλευρό τους.

Εμείς θα πάμε με δύο ειδικά παικτών από αυτή την αναμέτρηση. Αρχικά με τις over 5,5 ασίστ του Κώστα Σλούκα, αφού ο Έλληνας γκαρντ έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο όριο στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του και αναμένεται να αναλάβει μεγάλο μέρος της δημιουργίας για ακόμα μία φορά. Την συγκεκριμένη επιλογή την συναντάμε σε τιμές διπλασιασμού στη Stoiximan.

Δεύτερη μας επιλογή είναι το over 4,5 ριμπάουντ του Μουσταφά Φαλ στο 1.62, καθώς ο Γάλλος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα κάτω από την ρακέτα και μπορεί να μαζέψει πολλές άστοχες προσπάθειες είτε των αντιπάλων είτε των συμπαικτών του. 

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα απόδοσης 2.64
13:05
Περθ Γκλόρι - Σέντραλ Κόουστ Μάρινες
Goal/Goal
1.74
21:45
Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ
2 dnb
1.53
BET: 15 units
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός
Κ. Σλούκας over 5,5 ασίστ
2.00
BET: 15 units
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός
Μ. Φαλ over 4,5 ριμπάουντ
1.62
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις