Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Δύσκολο βράδυ για τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Το ντέρμπι Άρσεναλ – Λίβερπουλ τραβά τα βλέμματα στο πρόγραμμα της Τετάρτης. To Bet of the Day αναλύει και προτείνει.

Παρά το γεγονός πως είναι μέρα Champions League, το ματς που κλέβει την παράσταση είναι αγγλικό και συγκεκριμένα το Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Πολύ δύσκολη έξοδος για τους «ρεντ» καθώς οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε τοπ φόρμα. Tips και προτάσεις από το Bet of the Day.

  • «Έμιρεϊτς Στέιντιουμ» (60.704), Λονδίνο.
  • Εξ αναβολής αγώνας για την 27η αγωνιστική.
  • Στο Λιγκ Καπ: Λίβερπουλ – Άρσεναλ 0-0 (13/1), Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-2 (20/1).
  • Αυτή θα είναι η 196η φορά που βρίσκονται αντιμέτωπες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ μετρά 65 νίκες, η Λίβερπουλ 78 ενώ 52 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Οι «κανονιέρηδες» έχουν υποδεχθεί τους «ρεντς» 95 φορές κι έχουν τη μερίδα του λέοντος στις νίκες, 40 έναντι 22 της Λίβερπουλ, με 30 ισόπαλα αποτελέσματα.
  • Μόλις μία ήττα για τον Κλοπ κόντρα στην Άρσεναλ σε δώδεκα αγώνες (8-3-1).

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Προελαύνει για την έξοδο στο Champions League! Πέμπτη σερί νίκη με το εντός έδρας 2-0 επί της Λέστερ την Κυριακή, έφτασε τις εννιά νίκες στα έντεκα τελευταία. Μόνες γκέλες η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι και το 0-0 με την Μπέρνλι. Στο +1 από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ έχει τρία ματς στο χέρι.

Stat attack: Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Απουσίες: Χωρίς σοβαρούς πονοκεφάλους ο Μίκελ Αρτέτα. Λογικά εκτός ο Τομιγιάσου.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σοάρες, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Παρτέι, Τσάκα – Σακά, Σμιθ-Ρόου, Όντεγκααρντ – Λακαζέτ.

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Εξακολουθεί να πιέζει τη Μάντσεστερ Σίτι. Όγδοη σερί νίκη με το 2-0 στο Μπράιτον, έβαλε τις βάσεις από νωρίς και δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα. Πάντα στο -3 από τους «πολίτες». Είχε προηγηθεί η ανώδυνη ήττα από την Ίντερ για τους «16» του Champions League. Μέσα και στο FA Cup, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Νότινγχαμ, που απέκλεισε την Άρσεναλ! Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ.

Stat attack: Αήττητη στα 35 τελευταία ημίχρονα των αγώνων της στην Premier League.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απουσίες: Ίσως προστατευτεί ο Σαλάχ από τον Κλοπ λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο Μπράιτον. Εκτός οι Μίλνερ και Τσιμίκας.

Ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά – Ζότα, Ντίαζ, Μανέ.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Δύσκολο βράδυ για τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Σίγουρα ανώτερη η Λίβερπουλ, όμως το φορμάρισμα της Άρσεναλ αλλά και η πιθανή απουσία του Σαλάχ, αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν είναι για 3.85 ο άσος, καθώς οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση και σκοράρουν για πλάκα. Στην κόντρα η αξία, με το 1Χ να προσφέρεται στο 1.92 από το PameStoixima.

Μονό
22:15
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
1.92
Ειδικό
22:15
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Χ2 ημίχρονο/1Χ τελικό
3.00
Ειδικό
22:15
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Δοκάρι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις