Πρεμιέρα για το εαρινό DPC, στήριξη στη PSG.LGD

προγνωστικά

Εκκίνηση του εαρινού DPC και πάμε με την επιλογή που γνωρίζουμε και μας επαληθεύει. Ποια άλλη; Την PSG.LGD.

Πρεμιέρα σήμερα για τον δεύτερο εαρινό γύρο του DPC (Dota Pro Circuit) και τα προγνωστικά σε αυτό. Μια διοργάνωση η οποία δίνει παραδοσιακά τους περισσότερους πόντους στις σχετικές κατατάξεις των ομάδων.

Προγνωστικά: Στόχος η κορυφή σε αυτό το tour

Οι πρωταθλητές PSG.LGD, όσοι ακολουθούν την στήλη μου τους γνωρίζουν από το προηγούμενο TI, στοχεύουν στη νίκη της εν λόγω διοργάνωσης. Στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζουν την «φιλική» και νεοφώτιστη EHOME, ενώ στην τρίτη ημέρα θα αναμετρηθούν με την επίσης νεοφώτιστη σε DPC, Magma. Έτσι θεωρητικά έχει δύο εύκολα παιχνίδια να ακολουθούν μετά το σημερινό. Συνεπώς θα πρέπει να κερδίσουν και το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να τερματίσουν πρώτοι στην αυτή φάση.

Πρεμιέρα για το εαρινό DPC, στήριξη στη PSG.LGD

Η Vici Gaming, μετά το TI άλλαξε τα 3/5 του ρόστερ της από τις θέσεις 3 έως 5. Αυτό καθώς οι εν λόγω παίκτες δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες του οργανισμού και με την λήξη του συμβολαίου τους δεν ανανεώθηκαν. Έτσι, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοινώθηκε το αναμενόμενο ρόστερ κρατώντας τον άσσο Poyoyo και το δυάρι Xm. Από την άλλη πλευρά η PSG.LGD δεν είχε κανένα λόγο να αλλάξει ρόστερ και αποτελεί από τις ελάχιστες ομάδες που διατήρησαν σταθερό τον κορμό τους.

Εύκολη λεία οι Vivci Gaming για την PSG.LGD

Δύο αξιοσημείωτες αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων έχουν σημειωθεί πρόσφατα. Μια πριν την αλλαγή του ρόστερ στο περασμένο TI, και μια μετά το facelift στο προηγούμενο DPC. Αμφότερες έληξαν 2-0 υπέρ της Παρί. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις είχαν διάφορα δέκα kills υπέρ της Παρί. Η μία και μοναδική φορά που δεν σημειώθηκε αυτό, ήταν στο πρώτο παιχνίδι που έγινε μετά το facelift της Vici. Αυτό θεωρώ θα σημειωθεί και σήμερα, σε τουλάχιστον ένα από τους δύο χάρτες. Μιας και η κινεζική υπερομάδα μας έχει αποδείξει ότι αν καταφέρει και πάρει κεφάλι, δύσκολα βρίσκει σταματημό.

Έτσι θα ποντάρω σε τρεις διαφορετικές αγορές για τον εν λόγω αγώνα. Αφενός το 2-0 των πρωταθλητών δύσκολα θα σπάσει σήμερα. Από την άλλη το -10,5 χάντικαπ σε kills είναι λίγο στην προσωπική μου θεώρηση και η απόδοση που προσφέρεται είναι value. Τέλος το line των Roshan είναι λάθος, μια και έχουν ΜΟ κάτω από τρεις. Συγκεκριμένα στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις έχουν 2,8 σε κάθε ματς οι παίκτες της PSG.

Αυτά τα ολίγα, για σήμερα! Έχουμε εκκίνηση του DPC, επομένως θα έχουμε αρκετές επιλογές! Καλή επιτυχία σε ο,τι επιλέξετε!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονο
13:00
PSG.LGD - Vici Gaming
1 (-1,5)
1.75
BET: 25 units
Μονό
13:00
PSG.LGD - Vici Gaming
PSG.LGD Team Roshan kills: Under 3,5
1.61
BET: 30 units
Μονό
13:00
PSG.LGD - Vici Gaming
PSG.LGD Map 2 handicap kills: -10,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις