Κίνητρο και γκολ παρέα

προγνωστικά Αγγλίας

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο νησί και τα προγνωστικά Αγγλίας στις επάλξεις, με επιλογές από τις μικρές κατηγορίες.

Χαβ ε νάις ντέι λάντς! Τρίτη σήμερα, προγνωστικά Αγγλίας στο μενού φυσικά, με στόχο ακόμη μια μέρα με κέρδη. Καλά πήγε η τελευταία στήλη μας, αν και με άφησε με πίκρα, καθώς με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε βγάλει ένα ωραιότατο απόλυτο και αυτή τη φορά. Δε χρονοτριβώ άλλο πάμε στο ψητό με τρεις επιλογές για σήμερα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Αγγλίας: Δεν έχει άλλα περιθώρια

Εκκίνηση από Championship και το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ – Μίντλεσμπρο. Σε ένα παιχνίδι που ίσως άξιζαν τη νίκη οι γηπεδούχοι, τους έλειψε η ικανότητα και η τύχη, απέναντι στη Χαλ. Χωρίς κίνητρο πλέον η Μπέρμιγχαμ, με εμφανή τα σημάδια στα παιχνίδια της. Αντιθέτως η Μίντλεσμπρο προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Βγήκε εκτός εξάδας, αλλά είναι στο χέρι της να ξαναμπεί. Η έδρα της την έχει κρατήσει ψηλά, αλλά τέτοιου είδους παιχνίδια πλέον οφείλει να τα καθαρίζει. Υπάρχει αξία στο διπλό και μπαίνει στις επιλογές μου.

Κίνητρο και γκολ παρέα

Έχουν το κίνητρο, έχουν και την ικανότητα

Μια κατηγορία χαμηλότερα στη League One, η Γουίκομ φιλοξενεί τη Φλίτγουντ. Η Γουίκομ μετά από ένα κακό διάστημα δείχνει να βρίσκει πάλι τα πατήματα της, στις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Φλίτγουντ πλέον κινδυνεύει άμεσα, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το θέμα είναι πως αγωνιστικά βρίσκει πραγματικά κάθε φορά το τρόπο να χάνει. Οφείλει να παλέψει όλα τα ματς από δώ και πέρα, αλλά εκτός έδρας είναι πολύ πολύ κακή. Δίκαιες οι τιμές στον άσο, θεωρώ πως το παιχνίδι θα έχει πολλά τέρματα και θα το στηρίξω με combo.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Στην ίδια κατηγορία η Γουίγκαν πηγαίνει στην έδρα της ουραγού Κρου. Είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα η Γουίγκαν, το έβγαλε με σχετική επιτυχία και το θέμα άνοδος είναι ακόμη στο χέρι της. Έχει παιχνίδια λιγότερα και φυσικά τη ποιότητα για να τα καταφέρει. Η Κρου χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς, αλλά μέσα στο γήπεδο βλέπουμε μια ομάδα που έχει αποδεχτεί τη μοίρα του υποβιβασμού. Οφείλει να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια η ποιοτικότατη Γουίγκαν και θα πάρει το ποντάρισμα μου από ημίχρονο. 

Μονό
21:45
Μπέρμιγχαμ - Μίντλεσμπρο
2
2.22
BET: 15 units
Combo
21:45
Γουίκομ - Φλίτγουντ
1 & over 2,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
21:45
Κρου - Γουίγκαν
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.38
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις