Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από Αγγλία και Champions League με έμφαση στο «Θέατρο των Ονείρων» έχει γι' απόψε ο Λάμπρος Μακράκης.

Καλημέρα στην ομάδα. Απογοητευτική η προηγούμενη στήλη. Η Μπαρτσελόνα δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ της κατοχής μπάλας αν και δεν κέρδισε, ενώ η Παρτιζάν αν και προηγήθηκε δύο φορές κατάφερε να χάσει. Επιστροφή της στήλης ξανά με ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος και από τα δύο αστεράτα παιχνίδια, αλλά και κάτι από Αγγλία.

Μπάρνσλεϊ – Μπρίστολ Σίτι

Άτυχη η Μπάρνσλεϊ, χάνοντας την νίκη της μέσα από τα χέρια της κόντρα στην Φούλαμ. Πάντως, τέτοια αποτελέσματα μόνο ψυχολογία και πίστη για την παραμονή δίνουν στην ομάδα. Η Μπρίστολ έσπασε το σερί ηττών με ανέλπιστο διπλό στην Μπλάκμπερν αλλά ανήκει σε ένα μικρό γκρουπ ομάδων που ούτε θα κινδυνέψουν αλλά ούτε μπορούν να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σημειώσει καθόλου δύο σερί νίκες την φετινή σεζόν. Με την βελτιωμένη και με κίνητρο Μπάρνσλεϊ θα πάω στο draw no bet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άγιαξ – Μπενφίκα

Τραγικό βρίσκω το over 2,5 σε επίπεδα του 1.30. Με το πρώτο παιχνίδι ισόπαλο, το εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει και τον Άγιαξ να δέχεται με το ζόρι γκολ εντός έδρας, δεν το βρίσκω και τόσο πιθανό για να δικαιολογηθεί τέτοια απόδοση. Φαβορί ο Άγιαξ για την πρόκριση, αλλά ούτε εδώ βρίσκω αξία στοιχηματικά. Θα τιμήσω το under 3,5 σε απόδοση διπλασιασμού στην Betshop.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες, με την Ατλέτικο να μετρά τρεις σερί. Βέβαια, μέσα στην Αγγλία θεωρώ φαβορί ακόμη και αυτή τη Γιουνάιτεντ. Και οι δύο με ασταθείς άμυνες φέτος. Οι Ισπανοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ώρες – ώρες ανύπαρκτη άμυνα των γηπεδούχων και να σκοράρουν. Με λίγα λόγια δεν περιμένω αμυντικό παιχνίδι από πλευράς Σιμεόνε, τουλάχιστον μέχρι να σκοράρει πρώτος. Το over παίζει σε τιμές υπεριδιπλασιασμού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το Σάββατο απέδειξε το ποιος είναι για ακόμη μια φορά, κουβαλώντας (τι πιο σύνηθες) τους «κόκκινους διαβόλους» προς την νίκη. Απόψε, αγωνίζεται απέναντι στην «αγαπημένη» του ομάδα. Απέναντι στην Ατλέτικο μετράει 25 γκολ και τέσσερα χατ – τρικ. Τον περιμένω καυτό και ποντάρω ανάλογα στα προγνωστικά στοιχήματος, όπως θα δείτε παρακάτω.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 2.84
21:45
Μπάρνσλεϊ - Μπρίστολ Σίτι
1 dnb
1.78
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Πρόκριση: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1.60
BET: 30 units
Μονό
22:00
Άγιαξ - Μπενφίκα
Under 3,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Over 2,5
2.30
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Κρ. Ρονάλντο 2+ γκολ
11.50
BET: 10 units
Funbet
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χατ - τρικ: Κρ. Ρονάλντο
70.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις