Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 15/3) – Εμβόλιμη στην Αγγλία, κρίνονται οι προκρίσεις στο Champions League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 15/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 15/3) - Εμβόλιμη στην Αγγλία, κρίνονται οι προκρίσεις στο Champions League

Μπλάκμπερν – Ντέρμπι (21:45): Μπρέρετον απόντος (30 συμμετοχές, 20 γκολ), η Μπλάκμπερν κινδυνεύει να χάσει τη θέση της στα play off. Στο 1-3-5 το πρόσφατο ρεκόρ, μόλις σε ένα σκόραρε! Η Ντέρμπι συνεχίζει να παλεύει με τα θηρία, βρίσκεται στο -5 από την παραμονή και χρειάζεται νίκες. Όσο κλειστό κι αν δείχνει, η ανάγκη της νίκης θα τις κάνει να ψάξουν επιτακτικά το γκολ. Στο 2.07 από τη Stoiximan το αμφίτερμα.

Μπόρνμουθ – Ρέντινγκ (21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Μπόρνμουθ με το 2-0 κόντρα στην Ντέρμπι. Επανήλθε στη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Μάζεψε ωστόσο απουσίες. Τρίτη σερί ήττα για την Ρέντινγκ, αυτή τη φορά από τη Νότινχγαμ. Στο +4 από την τριάδα του θανάτου. Ανώτερα τα «κεράσια», δύσκολα θα χάσουν το τρίποντο. Στο 2.10 ο άσος από ημίχρονο στην Betshop.

Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ (21:45): Όλο και απομακρύνεται η εξάδα για τη Γουέστ Μπρομ. Έμεινε στο 2-2 με τη Χάντερσφιλντ και βρίσκεται στο -7 από την έκτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Γκέλα χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις για την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, τη Φούλαμ, το 1-1 στο Μπάρνσλεϊ. Έχει χάσει λίγη απ’ τη φρεσκάδα της η φιλοξενούμενη, στην κόντρα το όποιο νόημα. Στο 1.75 πλασάρεται η διπλή ευκαιρία της Γουέστ Μπρομ στο PameStoixima.

Άγιαξ – Μπενφίκα (22:00): Το 2-2 του «Ντα Λουζ» κρατά ορθάνοιχτη την υπόθεση-πρόκριση, ωστόσο ο Άγιαξ σωστά προσφέρεται ως φαβορί αλλά λανθασμένα τόσο χαμηλά. Κάνει νερά τελευταία η άμυνα του, δύο νίκες στο όριο για την Eredivisie. Μόνιμη πληγή της Μπενφίκα τα εντός έδρας, έμεινε στο 1-1 με τη Βιζέλα, παίζοντας όμως σχεδόν όλο το ματς με παίκτη λιγότερο. Συνδυάζουμε άσο με over για το 1.68 του PameStoixima, αφού συνήθως το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» γέρνει επικίνδυνα για τους εκάστοτε φιλοξενούμενους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Το γκολ του Ελάνγκα για το 1-1 έσωσε τη Γιουνάιτεντ στη Μαδρίτη και η πρόκριση θα κριθεί στο «Ολντ Τράφορντ». Ομάδες παντελώς αναξιόπιστες, δεν πιάνονται από πουθενά. Τζόγος το πως θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Ας πούμε goal/goal αφού αμφότερες χρειάζονται τη νίκη για να προκριθούν. Στο 1.90 απ’ τη Novibet.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις