Αλέ στο 4.25 και… 6.00 στο Μάντσεστερ

Βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Η βραδιά της Τρίτης στο Champions League προσφέρεται για μεγάλες αποδόσεις. Στο 4.25 και στο 6.00 τζογάρει ο Funbetάκιας.

Καλημέρα φίλες και φίλοι, καλή στοιχηματική -και όχι μόνο- εβδομάδα να έχουμε. Αρνητικό το… ταμείο του προηγούμενου επταήμερου και γενικώς σε ρηχά νερά η στήλη τον τελευταίο καιρό. Ετσι είναι οι βόμβες στοίχημα, ώρα όμως να επανέλθουμε στα συν και στα θετικά σημεία. Προχωράμε μαζί για το καλύτερο.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Αγιαξ με την Μπενφίκα στο Αμστερνταμ. Πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία 2-2, δίκαιο κατ’ εμέ. Ο «Αίαντας» βέβαια εάν ανέβαζε στροφές και έπαιζε στο 75% των δυνατοτήτων του, θα είχε προκριθεί ήδη.

Στο διά ταύτα, εκτιμώ πως θα γείρει το γήπεδο στην Ολλανδία. Δεν θα πάμε στον άσο όμως, τι να μας κάνει άλλωστε το 1.40; Το γυρνάω το… ψάρι σε σκόρερ. Ο Αλέ έχει βάλει ήδη έντεκα στο θεσμό φέτος, είχε γκολ και ασίστ την Παρασκευή με την Καμπούρ, είχε γκολ και… αυτογκόλ στο πρώτο παιχνίδι. Εκτιμώ πως μπορεί να βρει δύο τέρματα στο 4.25, το προσθέσω στο δελτίο μου.

Προχωράω στις βόμβες στοίχημα με το άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης, 1-1 το πρώτο παιχνίδι. Πιο ισοπαλία και από τον ορισμό της ισοπαλίας, τόσο η πρώτη συνάντησή τους, όσο και η δεύτερη. Ακριβώς στο 50-50 είναι το ματς, δεν βλέπω να ξεκολλάει από εκεί. Τις βλέπω να το λύνουν στην παράταση, εκεί θα κριθεί και πληρώνει 6.00.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Σκόρερ
22:00
Αγιαξ - Μπενφίκα
Σ. Αλέ 2+ γκολ
4.25
BET: 8 units
Fun bet
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Να κριθεί στην παράταση
6.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις