«PICK N ROLL» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Το «PICK N ROLL» της COSMOTE TV επιστρέφει την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 21.30.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV, για να σχολιάσει με τον Βασίλη Σκουντή το ρεκόρ του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος μετά την τελευταία νίκη των Σπερς επί των Τζαζ, έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα προβληθεί σχετικό αφιερωματικό βίντεο στον Αμερικανό προπονητή, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μιλήσει και για ακόμα έναν «θρύλο» του μπάσκετ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην αντίπαλο και φίλο του, Μάικ Σιζέφσκι, ο οποίος πριν λίγες μέρες μπήκε στο παρκέ για τελευταία φορά ως προπονητής.

Από το πρόγραμμα της εκπομπής δεν λείπουν, επίσης, συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στο μπάσκετ.

Ο αστέρας των Ουόριορς, Άντριου Ουίγκινς και ο πατέρας του, Μίτσελ, που μεγαλούργησε στην Ελλάδα με Μίλωνα, Σπορτινγκ και Πανιώνιο, μιλούν αποκλειστικά στους Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη και μοιράζονται αντίστοιχα, τις αναμνήσεις τους από την Ελλάδα  και τις μπασκετικές φυσιογνωμίες που τους επηρέασαν. 

Αποκλειστικά στο «PICK N ROLL» και τον Άρη Μπάρκα, μιλά και ο Νικολό Μέλι της Αρμάνι. Ο 31χρονος φόργουορντ κάνει μια αποκάλυψη για τον πρώην συμπαίκτη του στους Πέλικανς, Ζάιον Ουίλιαμσον, ενώ εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το ΝΒΑ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις