Εβδομάδα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα αποκλειστικά στη Nova

Άρης και Παναθηναϊκός στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν αποκλειστικά στη Nova

Μην χάσετε (14-18/3) κάθε βράδυ στις 21:00 τις ειδικές εκπομπές που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος La Liga Santander.

Το «El Clasico» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, έρχεται αποκλειστικά στο Novasports αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου και όλη την εβδομάδα (14-18/3) οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα κινηθούν στο κλίμα του κορυφαίου αγώνα! Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου οι συνδρομητές Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά τις εξαιρετικές παραγωγές που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, La Liga Santander ενόψει του ντέρμπι. Έτσι, κάθε βράδυ στις 21:00 το ραντεβού των φίλων του ποδοσφαίρου είναι στο Novasports1 με τα παρακάτω αφιερώματα:

  • Δευτέρα 14 Μαρτίου: El Clasico: The movie 

Αγώνας δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που κυνηγάνε το γκολ. Είναι η ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι, το γεμάτο γήπεδο! Η ταινία αναφέρεται στο ματς του α’ γύρου όπου οι πύλες του “Καμπ Νόου” άνοιξαν και πάλι μετά την πανδημία.

  • Τρίτη 15 Μαρτίου: Analysing El Clasico

Αναλύοντας τη νέα Μπαρτσελόνα του Τσάβι Ερνάντεθ και το μυστικό της επιτυχίας του Κάρλος Αντσελότι στη Ρεάλ. 

  • Τετάρτη 16 Μαρτίου: La Liga World 

Ο κόσμος της La Liga φέρνει μία σημαντική συνέντευξη για το κλασικό ισπανικό ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής και μας θυμίζει παλιότερες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων.

  • Πέμπτη 17 Μαρτίου: The road to El Clasico

Λίγο πριν το κλασικό ισπανικό ντέρμπι, θυμόμαστε πώς τα πηγαίνουν μέχρι τώρα στη σεζόν της La Liga οι δύο αντίπαλοι με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων  των δυο ομάδων.

  • Παρασκευή 18 Μαρτίου: La Liga Show: Η προεπισκόπηση της αγωνιστικής 

Η πλήρης προεπισκόπηση του El Clasico! Τα τελευταία νέα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλη η ανάλυση από τους πλέον ειδικούς!

Και φυσικά την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 22:00 τα βλέμματα στρέφονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο μεγάλο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime.

Το El Clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τις επόμενες 5 σεζόν θα παίζει αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις