Μονόδρομος η νίκη για τους «πολίτες»

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα παιχνίδια Λάτσιο - Βενέτσια και Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι απ' τον Μερτζανίδη στο κουπόνι της Δευτέρας.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μας χάλασε το απόλυτο η παρέα του Πάτο αλλά πέσαμε μέσα σε Σασουόλο και Μπρέντφορντ ενώ και η Γκλάντμπαχ καθάρισε από νωρίς το ματς. Στα σημερινά λοιπόν θα πάμε στα πιο εμπορικά παιχνίδια και πρωταθλήματα και δεν είναι άλλα από Serie A και Premier League. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

  • Νομίζατε θα τελείωνε η εβδομάδα (η στοιχηματική εβδομάδα τελειώνει Δευτέρα) και δεν θα ακουμπούσα ομάδα της Ρώμης; Για ακόμη μία στήλη η Λάτσιο θα μας απασχολήσει σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς αφού παίρνει προβάδισμα εάν νικήσει. Βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από Ρόμα και Αταλάντα, οι οποίες βρίσκονται στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Σημερινή αντίπαλος η Βενέτσια η οποία έρχεται από βαριά τεσσάρα κόντρα στην Σασουόλο. Βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού και θα πολεμήσει για την σωτηρία της. Δεν πιστεύω πως χωράει αμφιβολία το σημείο αφού μία σοβαρή Λάτσιο μπορεί να καθαρίσει από νωρίς αυτό το ματς.

  • Τέλος, με σημείο στην Premier League και συγκεκριμένα από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας. Αν και δεν εντυπωσίασε πήρε την νίκη μέσα στην Γουλβς, η Πάλας η οποία με τις τελευταίες της εμφανίσεις και εννοείται με τους βαθμούς που μάζεψε, κατάφερε να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού και να δώσει σχεδόν τέλος στην υπόθεση σωτηρίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις και αφού έφυγε το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ για τα τυπικά του επαναληπτικού τώρα κοιτάνε το πρωτάθλημα. Διέλυσαν την συμπολίτισσα με βαριά τεσσάρα και σίγουρα μπορούν να πετύχουν και δύο σε αυτήν την Κρίσταλ Πάλας σήμερα. Θα πάμε με τους «πολίτες» αφού καίγονται για τους βαθμούς σε σχέση με την αδιάφορη Πάλας.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Δυάδα απόδοσης 2.31
21:45
Λάτσιο - Βενέτσια
1 & over 1,5
1.52
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 1,5
1.52
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
Ντε Μπρόινε να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή
10.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις