ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η θέληση του Τραμπ νικά τον «οιωνό» του Σελτ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η θέληση του Τραμπ νικά τον «οιωνό» του Σελτ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η θέληση του Τραμπ νικά τον «οιωνό» του Σελτ

Προγνωστικά σνούκερ

Προγνωστικά σνούκερ: Ο τελικός του πρώτου Turkish Masters της ιστορίας κρύβει πολλές παγίδες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε.

Ξέραμε πολύ καλά ότι το σνούκερ είναι απρόβλεπτο παιχνίδι. Όμως, οι τελικοί των τελευταίων τουρνουά έχουν υπερβεί κάθε προηγούμενο τρέλας. Η νίκη του ανερχόμενου Φαν Τζενγκγί επί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο European Masters ήταν το πρώτο δείγμα. Και ο θρίαμβος του βετεράνου Τζο Πέρι από του Τζαντ Τραμπ, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Έτσι, ούτε ο σημερινός τελικός του Τραμπ με τον Ματ Σελτ στο Turkish Masters είναι εύκολος στην πρόγνωση. Είδαμε και χθες, άλλωστε, ότι τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από μία λεπτομέρεια. Ο ημιτελικός του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2019 με τον Σον Μέρφι όδευε προς το 3-3, μέχρι που ο τελευταίος αστόχησε σε μια βατή μαύρη (προωθώντας, ωστόσο, τη δύσκολη τελευταία κόκκινη). Όταν ο Τραμπ έκανε το 4-2, επέβαλε την ανωτερότητά του. Και στο τέλος μας πρόσφερε ένα απίθανο «καθάρισμα», με το οποίο έκλεισε το ματς (6-2).

https://twitter.com/WeAreWST/status/1502751286172684290

Ο Σελτ, πάλι, έβαλε φρένο στον Ντινγκ Τζουνχούι. Αν και ο Κινέζος έμοιαζε αφεντικό του αγώνα όταν ανέτρεψε το 0-3 σε 4-3, είδε τον αντίπαλό του να δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα. Ο 36χρονος Άγγλος στάθηκε και λίγο τυχερός στο decider. Αν και αστόχησε στη μαύρη με την οποία σκόπευε να ανοίξει τις κόκκινες, είδε την άσπρη να κυλά όσο χρειαζόταν ώστε να κρυφτεί πίσω από την μπλε. Το frame, στη συνέχεια, ήταν δικό του.

Οι ομοιότητες του Σελτ με τον Πέρι είναι πολλές – και δεν εννοούμε μόνο ότι είναι αουτσάιντερ ούτε… τα άτριχα κεφάλια τους. Συγκεκριμένα:

  • Ο Σελτ επιζητά κι αυτός τον πρώτο «κανονικό» ranking τίτλο του. Έχει μεν στο παλμαρέ του το Indian Open του 2019, το οποίο όμως περιλάμβανε best of 9 τελικό (όπου νίκησε 5-2 τον Λιου Χαοτιάν). Ο Πέρι είχε κατακτήσει το Players Championship του 2015 με best of 7 τελικό.
  • Έπαιξε καλύτερα από τον Τραμπ στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά. Όπως και ο Πέρι στο Νιούπορτ, έτσι κι αυτός έκανε τη λιγότερο καλή του εμφάνιση στον ημιτελικό της Αττάλειας. Εν τέλει νίκησε με το ίδιο σκορ, έχοντας προηγηθεί επίσης με 3-0.
  • Έχει πετύχει πρόσφατα σημαντικές νίκες επί του Τραμπ. Για την ακρίβεια, τον νίκησε στην τελευταία συνάντησή τους, για τον γύρο των «32» του UK Championship του 2021 (6-3). Υστερεί, ωστόσο, στο συνολικό head-to-head.

Μια διαφορά που δεν είναι αμελητέα, είναι ότι ο Σελτ δεν έχει τόσες πολλές συμπάθειες στον στενό και ευρύτερο κύκλο του σνούκερ όπως ο Πέρι. Σίγουρα θα τον στηρίξουν νοερά πολλοί φίλαθλοι που για διαφόρους λόγους δεν θέλουν να σηκώνει κούπες ο Τραμπ, ο τελευταίος όμως έκανε πολύ μεγαλύτερο «γκελ» στο κοινό που παρακολουθούσε από κοντά τους αγώνες στην Αττάλεια. Και η κερκίδα θα είναι με το μέρος του σήμερα.

Κάτι ακόμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η στενή φιλία που είχαν από μικροί οι δύο φιναλίστ. Ο Σελτ είχε, κατά κάποιον τρόπο, «υπό την προστασία του» τον Τραμπ όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα στο Tour. Κάποια στιγμή ήρθαν σε ρήξη για ασήμαντες αφορμές, όμως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί – κι ας μην κάνουν πια τόσο πολλή παρέα όπως παλιά. Για να μην πολυλογούμε, ο Σελτ δεν θα δει με δέος τον Τραμπ (άσχετα αν τον σέβεται ως παίκτη και αναγνωρίζει την ανωτερότητά του).

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Όπως και να ‘χει, δεν είναι απίθανο να χάσει ο Ace of the pack δεύτερο διαδοχικό τελικό από παίκτη που δεν βρίσκεται στο t0p 16. Δεν είναι όμως και το πιο πιθανό. Ίσως στην Ουαλία να υποτίμησε λίγο τον Πέρι και να πίστεψε ότι θα νικούσε… με τη φανέλα. Τώρα, θα παλέψει σκληρά από την αρχή.

Το συνειδητοποίησε αυτό και στη δύσκολη διαδρομή του από τους «64» μέχρι τους «8» του Tukish Masters. Ο Κρις Γουέικλιν και πολύ περισσότερο οι Λιανγκ Γουενμπό και Τζόου Γιουελόνγκ, είχαν μπόλικες ευκαιρίες να τον νικήσουν. Δεν το έκαναν και όσο ο Τραμπ κέρδιζε, τόσο περισσότερο δυνάμωνε (όχι αγωνιστικά, αλλά πνευματικά). Στον προημιτελικό με τον Άλι Κάρτερ δεν έφτασε στο όριο του αποκλεισμού (5-3). Και χθες, νίκησε ακόμα πιο «καθαρά» τον Μέρφι (6-2).

Γενικότερα, υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι είναι γραμμένο στο πεπρωμένο του Τραμπ να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Ο Σελτ, από την άλλη, θα έχει λιγότερο άγχος. Έχει κάνει ήδη την υπέρβασή του και το τρόπαιο θα είναι ένα τεράστιο μπόνους.

Η απόδοση της νίκης του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2019 είναι πολύ χαμηλή (λίγο πάνω από το 1.20). Λογικά θα βρει τον τρόπο να την κατακτήσει, αφού περιμένουμε το ταλέντο και η θέλησή του να υπερισχύσουν του «οιωνού» του Σελτ. Για να βγάλουμε κέρδος, όμως, πρέπει να κυνηγήσουμε τον συνδυασμό με το over 15,5 frames. Το 10-6 ως fun bet δεν θα ήταν κακή ιδέα – αλλά δεν το προτείνουμε με όλη μας την καρδιά.

Η πιθανότητα, επίσης, να μην κάνει ο Τραμπ πάνω από ένα century break, δεν είναι μικρή. Αν και σκόραρε καλύτερα σ’ αυτό το τουρνουά, οφείλει περισσότερο την παρουσία του στον τελικό στο μαχητικό πνεύμα του. Καλός τακτικιστής είναι και ο Σελτ, όμως. Γι’ αυτό περιμένουμε ότι δεν θα του δώσει πολλές εύκολες ευκαιρίες.

Ο τελικός κρίνεται στα 10 frames. Το πρώτο σκέλος αρχίζει στις 13:30 και το δεύτερο στις 19:00.

Μονό
13:30
Σελτ - Τραμπ
2 & over 15,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
13:30
Σελτ - Τραμπ
Τραμπ under 1,5 century breaks
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις