Με το 3.30 στο «Γκούντισον Παρκ»

προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Κρίσιμο παιχνίδι για την Έβερτον ενώ η Άστον Βίλα θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα.

Καλησπέρα φίλοι Κουβανέζοι. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου από την Premier League.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Προγνωστικά σε… τεντωμένο σκοινί

Στις 16:00 η Έβερτον υποδέχεται την Γουλβς σε ένα παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η προϊστορία είναι με τα «ζαχαρωτά» έχοντας έξι νίκες έναντι τεσσάρων των «λύκων». Τελευταία ισοπαλία των δύο με γηπεδούχο την Έβερτον ήταν το 2010. Φέτος, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έχουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν. Αλλά… η Έβερτον παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Βρίσκεται στην 17η θέση ούσα μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (έχει δύο παιχνίδια λιγότερα). Προβλέπω ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό και θα ρισκάρω επιλέγοντας το Χ στο 3.30.

Φελίπε Κουτίνιο… σε φόρμα!

Το δεύτερο παιχνίδι που με κέρδισε, είναι το Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» είναι σε εξαιρετική φόρμα και ο Βραζιλιάνος Φελίπε Κουτίνιο (4 γκολ, 3 ασίστ) έχει σβήσει για τα καλά τον Τζακ Γκρίλις από την καρδιά των οπαδών. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες με γκολ 9-0. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ θα είναι σαφώς κουρασμένη από το ταξίδι και τον αγώνα της Πέμπτης στην Ανδαλουσία.  Δύσκολο παιχνίδι για να βγάλω προγνωστικά σε κάποιο σημείο. Θα επιλέξω μια πιο safe επιλογή, 2-3 γκολ στο 2.00.

Μονό
16:00
Έβερτον - Γουλβς
Χ
3.30
BET: 10 units
Μονό
16:00
Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα
2-3 γκολ
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις