Γκολ και ρίσκα στην Αγγλία

Προγνωστικά: Γκολ και ρίσκα στην Αγγλία #Roume

Διάβασε το σημερινό κουπόνι και κατέληξε σε δύο επιλογές με γκολ για τα σημερινά προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρα κύριοι. Είπαμε ότι θα επιστρέψουμε στα προγνωστικά και αυτό κάναμε χθες. Αυτή την ώρα, περιμένουμε να μας σώσει η δυάδα και η Τότεναμ, αφού τα δύο μεσημεριανά τα χάσαμε άδικα στο γκολ. Στοίχημα είναι, συμβαίνουν αυτά. Πάμε να δούμε λίγο τι θα έχουμε και για τα αυριανά παιχνίδια της Premier League. Δύο στον αριθμό οι επιλογές μας.

Κίνητρο και γκολ στο Γιοφύρι

Εκκίνηση στου Στάμφορντ τη Γέφυρα, την έδρα της Τσέλσι, η οποία υποδέχεται την Νιούκαστλ. Χίλια δυο τα προβλήματα στους «μπλε», οι οποίοι έμπλεξαν μετά τις κυρώσεις της αγγλικής κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Πάγωσαν οι χορηγίες, μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί, δεν πωλούνται εισιτήρια, ενώ μερικοί παίκτες δέχθηκαν να παίζουν δωρεάν για να γλιτώσει το κλαμπ χρήματα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αυτές οι καταστάσεις συνήθως πεισμώνουν τους ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε στο Νόριτς μεσοβδόμαδα, αφού η Τσέλσι μπήκε δυνατά και φάνηκε να καθαρίζει από νωρίς το παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε λιγόψυχη και πήγε να τα διαλύσει όλα. Οι «καρακάξες» από την άλλη, πήραν άλλη μία τεράστια νίκη με ανατροπή στη νότια ακτή απέναντι στη Σαουθάμπτον. δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Για εμένα έχουν σώσει ήδη την κατηγορία και πια χτίζουν για το μέλλον το οποίο φαίνεται λαμπερό.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που παίζουν στα κόκκινα, λοιπόν. Οι μεν λόγω του ενστίκτου της επιβίωσης, οι δεν λόγω της απίθανής τους φόρμας. Η Τσέλσι έχει δείξει αστάθεια όλη τη χρονιά, μαζί με μια αφέλεια σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Στην κορυφή το ηθικό στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάνε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» χωρίς άγχος. Ίσως έχουμε έκπληξη κόντρα εδώ, με το διπλό να διαπραγματεύεται έως και απόδοση δεκαπλασιασμού (!), όμως εγώ θα πάω πιο συντηρητικά με το αμφίτερμα στο 2.05 στη πλατφόρμα του PameStoixima.

Παίρνει επιτέλους ανάσα

Πιο κλασικά θα παίξουμε σήμερα, με τη γνωστή τακτική των δύο μονών. Η δεύτερή μας επιλογή είναι στο «Έλαντ Ρόουντ», εκεί όπου η Λιντς Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νόριτς Σίτι. Παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τους δύο, αφού οι «γουάιτς» θέλουν τη νίκη, με την οποία θα ξεφύγουν λίγο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα «καναρίνια» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη μάχη της σωτηρίας. Παρελθόν ο Μπιέλσα από τη Λιντς, στην θέση του ήρθε ο πιο… συντηρητικός Μαρς, ο οποίος όμως δεν έχει πολύ διαφορετική προσέγγιση. Έντονο και επιθετικό το ποδόσφαιρο του Αμερικανού, με μεγαλύτερη προσοχή όμως στην άμυνα. Για τους φιλοξενούμενους, η αλλαγή προπονητή έδωσε ελπίδες, όμως τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν άλλη μία απότομη προσγείωση στη πραγματικότητα.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Εκτίμηση: Ψωμοτύρι για την επίθεση της Λιντς οι άμυνες σαν αυτές τις Νόριτς, όμως οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν κάθε λεπίδα γρασιδιού στο σημερινό παιχνίδι. Θεωρώ πως θα έχει γκολ το ματς και με το πόσο θέλουν το ματς και οι δύο στο νου, θα επιλέξω το goal/goal μαζί με το over, στην παράλογα – κατά τη δική μου άποψη – υψηλή απόδοση του 2.27 στο PameStoixima.

Μονό
16:00
Τσέλσι - Νιούκαστλ
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Combo
16:00
Λιντς - Νόριτς
Goal/goal & οver 2,5
2.27
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις