Με ειδικά στη Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί θέλει η Ανζέ, αμφίβολος ο Μπάγιο για Κλερμόν. Εν μέσω ευρωπαϊκών Λιόν, Ρεν και Μαρσέιγ.

Προγνωστικά Ligue 1: Χωρίς  τα 10 από τα 27 γκολ της η Κλερμόν

Πλήρες το σημερινό πρόγραμμα στη Ligue 1 με το οποίο ολοκληρώνεται ο 28ος γύρος. Οι μάχες για την 5άδα αλλά και τον υποβιβασμό κορυφώνονται, ενώ κάθε λεπτομέρεια και πόντος έχει πλέον άλλη βαρύτητα. Τέσσερεις αναμετρήσεις στο στόχαστρό μας για τα κυριακάτικα προγνωστικά Ligue 1 (Κλερμόν – Λοριάν, Ανζέ – Ρεμς, Λιόν – Ρεν, Μπρεστ – Μαρσέιγ), πάμε να δούμε τί προκύπτει από την καθεμία…

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια των 16.00 και το Κλερμόν – Λοριάν. Αμφότερες έρχονται από βαριές ήττες (4-0 η Κλερμόν στη Λιλ, 1-4 η Λοριάν από Λιόν), βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία (15η η Κλερμόν και στο +4 από τη 17η Λοριάν) και βλέπουν το μεταξύ τους ως ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Πιο πειστική γενικότερα φέτος η Κλερμόν η οποία όμως έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 8 στο «Γκαμπριέλ Μονπιέ» (1-3-4, 3-5-5 συνολικά) και θα έχει σήμερα αμφίβολο τον κομβικό φορ και πρώτο σκόρερ της Μπάγιο (10 γκολ). Η Λοριάν από την άλλη εξακολουθεί να προβληματίζει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά (χειρότερη επίθεση στη Ligue 1 με 22 γκολ), ενώ και στο προηγούμενο εκτός έδρας στο ντέρμπι της Βρετάνης απέναντι στη Μπρεστ, πήρε το διπλό επωφελούμενη από το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε.

Στα θετικά για τους «μπακαλιάρους» η παράδοση που διατηρούν στην έδρα της Κλερμόν με 4 συνεχόμενα διπλά (2005, 2017 και 2019) και 5 στα συνολικά 7 παιχνίδια εκεί από το 2002 έως σήμερα (2-0-5).

Φαβορί σήμερα η Κλερμόν αλλά η απουσία του Μπάγιο βάζει «φρένο» στον άσσο. Λογικά θα έχει ένταση και αρκετά φάουλ το ματς όπως είχε και το μεταξύ τους στον πρώτο γύρο (1-1 με 31 φάουλ). Εφικτό το line των 22 φάουλ, κάτι που «σιγοντάρει» και ο διαιτητής Ντεσεπί (μέσο όρο σχεδόν 24 φάουλ ανά αγώνα). Επίσης, με το σκεπτικό ότι το ματς θα είναι «σφιχτό» -τουλάχιστον στα πρώτα στάδια- καλός φαίνεται και ο διπλασιασμούς που προσφέρει το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο. 

Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Ανζέ – Ρεμς. Οι γηπεδούχοι έχασαν και στη Ρεν (2-0), συμπλήρωσαν αισίως 6 σερί ήττες και βρίσκονται πλέον στη 14η θέση της Ligue 1, μόλις 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Προβλέψιμοι μεσοεπιθετικά, δυσκολεύονται πολύ στο γκολ ενώ αδυνατούν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους (μόλις ένα ματς με μηδέν παθητικό από τα 8 μέσα στο ’22). Αντίθετη πορεία διαγράφει η Ρεμς η οποία διανύει καλή περίοδο, μετρά μία ήττα στα πέντε τελευταία (2-2-1) και βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλό. Ομάδα με ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι της, αρέσκεται να περιμένει τον αντίπαλο και να «χτυπά» στην κόντρα. Αρκετές και πάλι οι απουσίες (μεταξύ αυτών και ο φορ Εκιτίκε) τις οποίες όμως ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται να διαχειρίζεται καλά.

«Οδηγός» για την Ανζέ το πρόσφατο παρελθόν απέναντι στη Ρεμς καθώς οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν τόσο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-2) όσο και στο περσινό εντός «Ρεϊμόν Κοπά» (1-0).

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η Ανζέ, βολεύει τη Ρεμς να περιμένει και να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Το αμφίτερμα είναι μια σκέψη, καλό και το over 9,5 κόρνερ κοντά στον διπλασιασμό.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Ligue 1: Το μυαλό στα μεσοβδόμαδα…

Συνεχίζουμε με το πολλά υποσχόμενο Λιόν – Ρεν. Δύο ομάδες που προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα (νίκη με 0-1 την Τετάρτη στην Πόρτο η Λιόν, ήττα με 1-0 την Πέμπτη στο Λέστερ η Ρεν) και ανταγωνίζονται για τις θέσεις της πρώτης πεντάδας και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (4η με 46 η Ρεν, 9η με 41 η Λιόν). Αμφότερες διαθέτουν εξαιρετικές επιθέσεις με πολύ ποιοτικές μονάδες, ικανές να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Σκοράρουν σε όλα τα φετινά στο «Γκρουπάμα» οι «λιονέ» πλην του τελευταίου με τη Λιλ (0-1), ματς στο οποίο σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες.

Πέντε συνεχόμενα under ανάμεσα σε Λιόν και Ρεν στην έδρα της πρώτης, παράδοξο σερί για το συγκεκριμένο ζευγάρι κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (4-1).

Μία μέρα παραπάνω ξεκούραση για τη Λιόν η οποία έχει και το έξτρα κίνητρο της απάντησης στη βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Ασφαλώς έχει την ποιότητα να βρει γκολ και η Ρεν. Πιθανό σενάριο να περάσει από το 1-1 το ματς, δεν αποκλείεται να «σβήσει» εκεί το ματς καθώς ακολουθούν οι σημαντικές ρεβάνς για την Ευρώπη.

Τελειώνουμε τα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 με το βραδινό Μπρεστ – Μαρσέιγ. Οι «πειρατές» έρχονται από το διπλό στην έδρα της Λανς (0-1), ματς στο οποίο απείλησαν ελάχιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 59′ και με μαζική άμυνα «έκλεψαν» τους τρεις βαθμούς. Στο +11 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, η λογική λέει ότι δύσκολα θα κινδυνέψουν. «Σκληροτράχηλη» εντός «Φρανσίς Λε Μπλε» η ομάδα του Μισέλ ντερ Ζακαριάν, έχει επικρατήσει στα 5 από τα 8 πιο πρόσφατα (5-0-3) ενώ και ήττα απέναντι στη Λοριάν οφείλεται εν πολλοίς στην κόκκινη κάρτα του Σαρντονέ μόλις στο 29′. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται συνεπείς στο σκοράρισμα στην έδρα τους (μόνο στις ήττες από Λοριάν, Νις και Μονπελιέ δεν βρήκαν δίχτυα). Ο βασικός στόπερ Σαρντονέ θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική ποινής, κάτι που λογικά θα οδηγήσει τον 59χρονο τεχνικό σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα.

Με νίκη συνέχισε την ευρωπαϊκή της πορεία η Μαρσέιγ η οποία την Πέμπτη κατέβαλε τη Βασιλεία (2-1) στο «Βελοντρόμ» και απέκτησε πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα ωστόσο δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία (ήττες από Μονακό, Κλερμόν, ισοπαλία με Τρουά) και είδε τη διαφορά από τη 2η Νις (μαζί με τον χθεσινό βαθμό των «αετών») να φτάνει τους τρεις βαθμούς. Φαίνεται πως η ευρωπαϊκή περιπέτεια έχει το κόστος της στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα του Σαμπάολι έχει δώσει 10 παιχνίδια μέσα σε 40 μέρες και σίγουρα η κόπωση παίζει τον ρόλο της. Εξαιρετικοί πάντως οι Μασσαλοί μακριά από το σπίτι τους, κορυφαία ομάδα της Ligue 1 στα εκτός έδρας με 8 διπλά αλλά και καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Έφεση στα γκολ δείχνει η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με τρία συνεχόμενα goal/goal & over μέσα-έξω. Μεγάλο διπλό για τη Μπρεστ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Βελοντρόμ» και μάλιστα με ανατροπή (1-2).

Κάτι τέτοια παιχνίδια προκαλούν ενθουσιασμό στην εξέδρα και δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Περιμένω τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά στο ματς και να προηγηθούν στο σκορ.

Φάουλ
16:00
Κλερμόν - Λοριάν
Over 22,5 φάουλ
1.80
BET: 15 units
Ειδικό
16:00
Κλερμόν - Λοριάν
Περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο
2.15
BET: 10 units
Σκορ
18:05
Λιόν - Ρεν
Anytime score: 1-1
2.55
BET: 10 units
Κόρνερ
20:00
Ανζέ - Ρεμς
Over 9,5 κόρνερ
1.99
BET: 10 units
Σκορ
21:45
Μπρεστ - Μαρσέιγ
Anytime score: 1-0
2.35
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μπρεστ - Μαρσέιγ
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις