Με την ψυχολογία στα ύψη η Λιόν

Με την ψυχολογία στα ύψη η Λιόν

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Γαλλία και Ιταλία προτείνει για σήμερα Κυριακή ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.64.

Χαιρετώ τους αναγνώστες της στήλης αλλά και του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα με ακόμα ένα κλασσικά φορτωμένο κουπόνι και στα προγνωστικά μου έχω επιλέξει μια δυάδα που ελπίζω να μας δώσει ακόμα ένα ταμείο ώστε να συνεχιστεί το σερί της Παρασκευής.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Γαλλίας: Δυσκολεύεται στο δρόμο η Ρεν

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιόν και τη Ρεν. Στο κυνήγι της προνομιούχου πεντάδας που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο βρίσκεται η γηπεδούχος, με την απόσταση που τη χωρίζει να είναι μόλις τρεις βαθμοί. Προέρχεται από διπλό στην έδρα της Λοριάν με 1-4, αλλά και από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη στην έδρα της Πόρτο με 0-1. Στην έδρα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχασε μόνο από την περυσινή πρωταθλήτρια Λιλ, ενώ δεν έχασε ούτε από την μάλλον φετινή πρωταθλήτρια Παρί.

Η Ρεν από την άλλη βρίσκεται στην τέταρτη θέση, κυρίως λόγω της πολύ δυνατής έδρας της αφού εκτός έδρας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ενδεικτικά, στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, έχει φέρει τέσσερις ήττες με τελευταία την ήττα με 2-0 στην έδρα της Λέστερ την περασμένη Πέμπτη. Με το εις βάρος της σκορ όπως καταλαβαίνουμε έχει να σκέφτεται κ τη ρεβάνς, προσθέτοντάς της έτσι ένα επιπλέον βάρος ενόψει του σημερινού αγώνα. Έτσι θα επιλέξω τον άσο εδώ με απόδοση 2.05 στο PameStoixima.

Προγνωστικά Ιταλίας: Έμπλεξε η Ίντερ

Θα κλείσουμε τη στήλη με την αναμέτρηση της Τορίνο με την Ίντερ. Στη μέση της βαθμολογίας και άνετη από οποιαδήποτε επικίνδυνα σενάρια βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα αξιόμαχη στην έδρα της, με χαρακτηριστικό ότι σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα τελευταία δέκα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Από εκεί που ήταν σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια, έμπλεξε η Ίντερ, καθώς έβαλε στο παιχνίδι και τη Μίλαν και τη Νάπολι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, κέρδισε μόνο την τελευταία Σαλερνιτάνα, με αποτέλεσμα να πέσει και από την κορυφή όπου βρίσκεται πλέον η Μίλαν, ενώ καραδοκεί η Νάπολι αλλά και η Γιουβέντους. Με βάση λοιπόν την αστάθεια που χαρακτηρίζει τελευταία την Ίντερ, αλλά και την αξιόμαχη στην έδρα της Τορίνο, θα επιλέξω το goal/goal σε απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.

Δυάδα απόδοσης 3.64
18:05
Λιόν - Ρεν
1
2.05
21:45
Τορίνο - Ίντερ
Goal/goal
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις