Mε φαβορί σε Ελλάδα και Ιταλία, αουτσάιντερ στο Αλεξάνδρειο

Προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης επανέρχεται στα προγνωστικά με επιλογές από Superleague, Serie A και Basket League στη στήλη του.

Καλησπέρα σε όλους. Η δυάδα της Παρασκευής δεν πέρασε, επειδή η Ζαλγκίρις πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Σήμερα έχω μια δυάδα και ένα μονό δελτίο με προγνωστικά από Super League και Serie A μέχρι και το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Δεν χάνει πάλι ο Ολυμπιακός

Πρώτη αγωνιστική των play offs και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με στόχο την εκδίκηση για την προηγούμενη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το αήττητο τους να χάνεται στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Κυριακή και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Φυσικά στόχος του Ολυμπιακού είναι να επιβεβαιωθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Μαρτίνς ξέρει πως ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος για αυτό ετοιμάζει ενδεκάδα με όλους τους βασικούς μέσα. Άλλη απώλεια βαθμών πιστεύω δεν θα κάνει. Από την άλλη ο Άρης σε πολύ καλή φόρμα με τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την έλευση Μπούργκος όμως στο «Καραϊσκάκης» θα δυσκολευτεί πόσο μάλλον χωρίς τον Μαντσίνι και τον Ματέο. Να σημειωθεί πως η τελευταία νίκη του Άρη στο Πειραιά ήταν στο μακρινό 2002. Εν κατακλείδι, διαλέγω τον άσο στο 1.48 της Stoiximan.

Αντίδραση για τους Ναπολιτάνους

Η Νάπολι φιλοξενείται από την Βερόνα στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Μίλαν. Γνωρίζουν πως η κορυφή δεν είναι μακριά και δεν μπορούν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Η Νάπολι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας, με την τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα να είναι από την Ίντερ, τον Νοέμβριο. Η Βερόνα έχει την απουσία του Ρέτσου ενώ αμφίβολος είναι και ο Λάζοβιτς. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις στη Βερόνα, η Νάπολι έχει χάσει μόλις δύο φορές. Πολλά γκολ φέτος και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν πετύχει 53 και να έχουν δεχθεί 44 ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα 49 φορές. Θα πάω με μια combo επιλογή από τη Stoiximan και θα διαλέξω το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.70.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ντέρμπι απουσιών στη σάλα «Νίκος Γκάλης»

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στα play offs. Ο Άρης χωρίς τους Ουίλιαμς και Κέλι φάνηκε πως δεν αντέχει αφού οι Αμερικανοί  είναι από τους τοπ σκόρερς της ομάδας. Απών για την ΑΕΚ ο Γκρίφιν και ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνουν οι Ανγκόλα και Λάνγκφορντ. Στις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ένωση πήρε τη νίκη δέκα φορές, με την τελευταία νίκη του Άρη να έρχεται το 2017. Ο Άρης ήταν νικητής ημιχρόνου φέτος μόλις τέσσερις φορές στους 15 αγώνες. Πολλά προβλήματα και στις δύο ομάδες, πιστεύω θα δούμε ντέρμπι οπότε βρίσκω αξία στο διπλό ημίχρονο της ΑΕΚ που στη Stoiximan το παίρνω σε απόδοση 2.05.

Δυάδα Απόδοσης 2.50
16:00
Ελλάς Βερόνα - Νάπολι
Χ2 & over 1,5
1.70
19:00
Ολυμπιακός - Άρης
1
1.48
BET: 40 units
Μονό
17:00
Άρης - ΑΕΚ
2 ημίχρονο
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις