Νικάει και ξεμπερδεύει η Γκλάντμπαχ

προγνωστικά

Προγνωστικά με δύο δυάδες από τα πρωταθλήματα της Bundesliga, Premier League, Serie A και MLS.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε το σημείο στην Σεβίλλη αφού κέρδισε με 1-0 τα «σφυριά». Στην δυάδα μας είχαμε δοκάρι αφού μπορεί η Ρόμα να πέρασε από την Ολλανδία με μισό μηδέν, η Λιντς όμως δεν κατάφερε να βρει γκολ και ηττήθηκε με το βαρύ 0-3. Στα σημερινά λοιπόν έχουμε πάλι σημείο από Premier League σε συνδυασμό με Serie A. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας από την Ευρώπη και όχι μόνο.

  • Ξεκίνημα με την αγγλική Μπρέντφορντ η οποία έρχεται από κομβικό διπλό μέσα στη Νόριτς αφού πήγε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Σημερινή αντίπαλο έχει την Μπέρνλι που μπορεί να άντεξε με την Τσέλσι μέχρι το ημίχρονο αλλά μέσα σε σχεδόν είκοσι λεπτά έφαγε τέσσερα γκολ. Συντηρητικά θα πάει το ματς και δεν πιστεύω να ξεφύγει το σκορ. Θα πάμε με το να μην μπουν πολλά γκολ και να μην ηττηθεί η Μπρέντφορντ.

  • Συνεχίζουμε με την γειτονική Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο ματς της Σαλερνιτάνας με την Σασουόλο. Για άλλο ένα παιχνίδι οι επιθετικές αρετές της Σασουόλο «έπιασαν τόπο» και έφυγαν από την Βενέτσια με το επιβλητικό 1-4. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσανε να περιμένουν και πολλά κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια, με αποτέλεσμα ο πίνακας να γράψει 5-0. Στην τελευταία θέση και δέκα πόντους μακριά από την σωτηρία. Δεν σώζεται και δεν δείχνει τρομερή εικόνα βελτίωσης. Θα πάμε με τους «νεροβέρντι» και με το να δούμε δύο γκολ στο ματς.

  • Συνεχίζουμε με Γερμανία και Γκλάντμπαχ. Η Χέρτα Βερολίνου είναι η ομάδα που θα ταξιδέψει μέχρι το Μοχενγκλάντμπαχ, σε ένα ματς αρκετά υποσχόμενο από θέαμα και γκολ. Δυσκολεύεται στα εκτός η Χέρτα ενώ δείχνει και μεγάλη αστάθεια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τέσσερις πόντους από την ζώνη υποβιβασμού αλλά και από την σημερινή αντίπαλό της. Σε σημείο θα πάω και συγκεκριμένα με την νίκη της Γκλάντμπαχ.

  • Τέλος έχουμε σημείο και από MLS αφού εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η δράση στις μακρινές πολιτείες της Αμερικής. Η παρέα του Πάτο έχει υψηλές προσδοκίες φέτος και πιστεύω πως μπορούν να βάλουν υψηλούς στόχους αφού έχουν στην διάθεσή τους τον Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος κάποτε έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να παραμιλάει. Το Σινσινάτι θα ταξιδέψει μέχρι το Ορλάντο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι μετράνε 2 παιχνίδια αήττητοι και χωρίς να δεχτούν γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ήττες χωρίς να βρουν δίχτυα. Δύσκολα θα ηττηθεί η ομάδα του Ορλάντο και για αυτό θα την επιλέξουμε.

(Golden 21) δωρεάν για όλους/εντελώς δωρεάν!

Δυάδα απόδοσης 2.50
16:00
Σαλερνιτάνα - Σασουόλο
X2 & over 1.5
1.52
17:00
Μπρέντφορντ - Μπέρνλι
1Χ & under 3.5
1.65
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.41
19:30
Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου
1
1.61
02:30
Ορλάντο Σίτι - Σινσινάτι
1
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις