Πανδαισία επιλογών στην Αγγλία

Προγνωστικά

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και έδωσε τα προγνωστικά του για τους αγώνες σε Premier League και Championship ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τις καλημέρες μου σε όλους τους Κουβανέζους. Έχουμε βρε λίγο ρυθμό, όμως για συγκεκριμένους λίγους η στήλη έχει μείνει λίγο πιο πίσω. Συμβαίνουν αυτά. Για να το ισορροπήσουμε λίγο, σήμερα θα πάμε για γερά πονταρίσματα σε αρκετά προγνωστικά από το νησί. Για να μην επαναλαμβάνομαι μετά, όλες οι αποδόσεις θα είναι από τη πλατφόρμα του PameStoixima.

Κάθε γκολ μετράει

Με τη ποιότητα και το κίνητρο στο Σάσσεξ

Είναι αρκετά τα ματς, οπότε γρήγορα θα πάμε στην ανάλυση. Εκκίνηση στο «Άμεξ Στέιντιουμ», εκεί όπου η Μπράιτον θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ. Ψιλοτελειωμένη η χρονιά για τους «Γλάρους», οι οποίοι παρά το καλό ξεκίνημα και το καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν, δεν θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Από άποψη υποβιβασμού, δεν θα απειληθεί, αφού έχει προλάβει να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς. Η Λίβερπουλ, από την άλλη, κυνηγάει μανιωδώς τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, παρά την άδικη ήττα από την Ίντερ μεσοβδόμαδα.

Εκτίμηση: Η ήττα δεν κόστισε, όμως σίγουρα θύμωσε τους «Ρεντς». Είχαν τρία δοκάρια και χαμένα τετ-α-τετ, χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταξιδεύουν στον αγγλικό νότο με μεγάλο κίνητρο, σε αντίθεση με την αντίπαλο, ενώ σίγουρα έχουν μεγαλύτερη ποιότητα. Θα τους εμπιστευθώ στο έπακρο, ποντάροντας στο διπλό μαζί με το over, σε απόδοση 2.18.

Πανδαισία επιλογών στην Αγγλία

Ασταμάτητο το τρένο στο δρόμο για την άνοδο

Πάμε και στη Championship, λοιπόν, εκεί όπου η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Φούλαμ. Πρόσω ολοταχώς για τη League One οι γηπεδούχοι, αφού έχασε μέσα στη Ντέρμπι στο μεγάλο ματς της παραμονής, ενώ η ομάδα φαίνεται να μην πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει τη κατάσταση. Πέντε βαθμούς θέλει, όμως η εικόνα της δεν αλλάζει. Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση στο Λονδίνο, αφού η Φούλαμ στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει έξι νίκες, σκοράροντας κατά ριπάς, αφού έχει τη κορυφαία επίθεση με διαφορά 36 γκολ από τον δεύτερο! Τα ματς τους βγάζουν σταθερά αρκετά γκολ και βγάζουν συνήθως και νικητή.

Εκτίμηση: Αυτοί συνήθως είναι οι «Κότατζερς». Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα χάσουν βαθμούς σήμερα, αφού και θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση άνοδος, αλλά είναι και μια πολύ καλύτερη ομάδα. Ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι η επιλογή μου, διπλό μαζί με όβερ δηλαδή, σε απόδοση 2,15.

Δυάδα των φαβορί

Σπάνιο, το ξέρω, αλλά έχω και μία δυαδούλα. Δεν θα πω πολλά εδώ. Θα στηρίξουμε δύο πολύ μεγάλα φαβορί, αφού οι Νότιγχαμ και Μπόρνμουθ υποδέχονται τις Ρέντινγκ και Ντέρμπι Κάουντι αντίστοιχα. Οι δύο γηπεδούχοι είναι στο παιχνίδι της ανόδου, με την ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει κάνει ένα δυνατό σερί και να είναι ίσως και φαβορί για τα play offs, ενώ τα «Κεράσια» έχουν το πρώτο λόγο για το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για τη Premier League. Οι φιλοξενούμενοι είναι άλλες ιστορίες. Η Ρέντινγκ έχει οικονομικά προβλήματα αλλά μια καλή ενδεκάδα, έχει αφαίρεση έξι βαθμών και ίσως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με τη τωρινή τους κατάταξη. Η Ντέρμπι, από την άλλη, έχει 21 βαθμούς χαμένους εξωαγωνιστικά (!), όμως το ρόστερ τους είναι αδύναμο και ο Ρούνεϊ κάνει… θαύματα που τους έχει κρατήσει τόσο ψηλά.

Εκτίμηση: Στο Νότιγχαμ – Ρέντινγκ, ο άσος παίζεται χαμηλά στο 1.45, όμως δικαιολογείται κυρίως λόγο της φόρμας της Φόρεστ και της εσωστρέφειας που έχει πλήξει την Ρέντινγκ. Στο Μπόρνμουθ – Ντέρμπι, το ίδιο σημείο είναι λίγο πιο ψηλά στο 1.58, πιστεύω λόγω της μαχητικότητας των «Κριαριών». Με τους άσους θα πάμε, σε δυαδούλα απόδοσης 2.29.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Δυνατό αλλά κλειστό ματς στο Μάντσεστερ

Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο ματς του «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Τότεναμ. Σε πολύ άσχημο φεγγάρι οι «Κόκκινοι Διάβολοι», με την αλλαγή προπονητή να μην φέρνει ιδιαίτερα αποτελέσματα και να δείχνει ακόμα περισσότερο τα τρανταχτά κενά στο ρόστερ. Με τον Ράνγκνικ, τα παιχνίδια δεν ξεφεύγουν με την ίδια συχνότητα, αφού ο Γερμανός το παλεύει λίγο παραπάνω με την πολύ κακή αμυντική του γραμμή. Ο Κόντε, στη Τότεναμ, τα καταφέρνει διαφορετικά. Τα αποτελέσματα έρχονται, η εικόνα βελτιώνεται, ενώ οι προσθήκες του χειμώνα «κούμπωσαν» υπέροχα στην ενδεκάδα.

Εκτίμηση: Τα προγνωστικά στηρίζουν την Γιουνάιτεντ, το οποίο όμως δεν καταλαβαίνω. Η φόρμα γέρνει προς Τότεναμ, και εγώ σε αυτούς θα κοιτάξω. Ποντάρισμα στη διπλή ευκαιρία τους μαζί με το under 3.5, αφού δεν βλέπω να ξεφεύγει το παιχνίδι.

Combo
14:30
Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Λίβερπουλ
2 & Over 2.5
2.18
BET: 15 units
Combo
14:30
Μπάρνσλεϊ - Φούλαμ
2 & Over 2.5
2.15
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.29
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Ρέντινγκ
1
1.45
17:00
Μπόρνμουθ - Ντέρμπι Κάουντι
1
1.58
BET: 10 units
Combo
19:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
Χ2 & Under 3.5
2.32
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις