Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ με ειδικά στοιχήματα και combo bets

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ με ειδικά στοιχήματα και combo bets

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Κομβικό παιχνίδι στο «Oλντ Τράφορντ» το απόγευμα (19:30) του Σαββάτου με φόντο τα εισιτήρια του Champions League. Η Γιουνάιτεντ καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Την ίδια ώρα η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση που πραγματοποιεί επί ημερών Αντόνιο Κόντε!

Η βαριά ήττα και η κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (4-1), δεν άφησε απλά για δεύτερο κολλητό ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα την ομάδα του Ράνγκνικ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν σε νέο κύκλο γκρίνιας, σε μια περίοδο όπου κρίνεται όλη τη χρονιά, αφού ξέχωρα από την επικείμενη αναμέτρηση, ακολουθεί και ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1:2.20 X:3.50 2:3.25

Οι Λονδρέζοι πηγαίνουν στο Μάντσεστερ με εξαιρετική ψυχολογία. Οι εμφατικές νίκες κόντρα σε Λιντς (4-0) και Έβερτον (5-0) ανέβασαν βαθμολογικά την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν με ανάλογη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο προπονητής της Τότεναμ «ποντάρει» πολλά στο επιθετικό δίδυμο των Κέιν και Σον, που έχει ανεβάσει ξανά στροφές, πετυχαίοντας επτά γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς.

Εκδίκηση για διαφορετικούς λόγους ζητούν και οι δύο ομάδες. Η Γιουνάιτεντ για την περσινή ταπεινωτική εντός έδρας ήττα (6-1), ενώ η Τότεναμ για το «χαστούκι» του πρώτου γύρου με σκορ (3-0)!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα μεγάλα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις