Επιθέσεις που πετάνε φωτιές

προγνωστικά

Προγνωστικά: Απογευματινές ευρωπαϊκές επιλογές με γκολ από το Σαββατιάτικο μενού έχει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο! Το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι αρκετά πλούσιο, με μπόλικη ποδοσφαιρική δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εμείς σήμερα στα προγνωστικά μας, ξεκινάμε ένα μεγάλο ταξίδι από την Ιταλία μέχρι… την Αγγλία για να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Αμβούργο – Άουε & Γουόρθκινγκ – Μάργκεϊτ

Αγώνες… με ομάδες που σκοράρουν αρκετά. Στην Γερμανία το Αμβούργο ακόμα γιορτάζει την είσοδο του στα ημιτελικά του Κυπέλλου ενώ παράλληλα ψάχνει βαθμούς για να φτάσει το τρένο της ανόδου, που τόσο πολύ επιθυμεί. Από την άλλη η Άουε βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος και θέλει πάση θυσία ένα αποτέλεσμα για να ελπίζει σε παραμονή και την επόμενη σεζόν στην Bundesliga 2. Η παράδοση τους και η εικόνα τους τελευταία σε συνδυασμό με το κίνητρο… φωνάζουν Over 2,5. Το επιλέγουμε στο 1.55 και το συνδυάζουμε σε δυάδα με το άλλο Over 2,5 που ακολουθεί. 

 

Στην Isthmian League της Αγγλίας (η 7η-8η κατηγορία ουσιαστικά) η πρωτοπόρος Γουόρθκινγκ υποδέχεται την Μάργκεϊτ. Οι γηπεδούχοι εάν και ερασιτέχνες παρουσιάζουν ωραία πράγματα στην επίθεση τους, έχοντας την καλύτερη στο πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται πως θα χάσουν την πρωτιά ενώ εντός έδρας… χτυπάνε ανελέητα! Στον αντίποδα η σχετικά αδιάφορη Μάργκεϊτ βρίσκεται στην 10η θέση και κατεβαίνει για… ό,τι καλύτερο στην έδρα της αντιπάλου. Προκαλεί ζημιές και δεν αποκλείεται να ζορίσει με κάποιο γκολ την πρωτοπόρο. Το Over 2,5 μπορεί να επιβεβαιωθεί και το επιλέγουμε και αυτό στο 1.45. 

Ντόρνμπερν – Χόρν

Μεταφερόμαστε στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, σε έναν αγώνα… επιβίωσης.  Η Ντόρνμπερν φιλοξενεί την Χορν, με τον ηττημένο να πηγαίνει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μιλάμε για ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία και παίζουν ανοιχτά, με αρκετή αφέλεια (οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι στην κατάταξη με τα περισσότερα Over φέτος). Έτσι όπως γίνεται αντιληπτό, περιμένουμε γκολ και παιχνίδι ροντέο. Το Over 2,5 το συναντάμε σε τίμιες τιμές, το επιλέγουμε στο 1.65 από την Stoiximan.gr. 

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

Σαλερνιτάνα – Σασουόλο

Κλείνουμε με Ιταλία. Η ουραγός Σαλερνιτάνα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, απέναντι στην Σασουόλο. Ο σύλλογος από το Σαλέρνο, είναι το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό και πρέπει να κάνει μία υπέρβαση για να είναι και του χρόνου στην Serie A. Βέβαια αμυντικά μπάζει και αυτό της κοστίζει, παρά την όποια επιθετική προσπάθεια. Στην αντίπερα όχθη η Σασουόλο πετάει φωτιές στα τελευταία παιχνίδια, προκαλώντας τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Παίζει ελευθέρα, επιθετικά και βρίσκει διαρκώς χώρους να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Θέλει με την σειρά της τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει όσο γίνεται την έκτη θέση. Ανοιχτό ματς αναμένεται, εμείς ρισκάρουμε λίγο, τσιμπώντας το Over 3 ασιατικό από το Pame Stoixima.gr στο 1.82.

Δυάδα απόδοσης 2.24
14:30
Αμβούργο - Άουε
Over 2,5
1.55
17:00
Γουόρθγκινγκ - Μάργκεϊτ
Over 2,5
1.45
BET: 10 units
Μονό
15:30
Ντόρνμπερν - Χορν
Over 2,5
1.65
BET: 15 units
Μονό
16:00
Σαλερνιτάνα - Σασουόλο
Over 3 ασιατικό
1.82
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις