ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Over στο... ντέρμπι του Old Firm

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Over στο... ντέρμπι του Old Firm

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Over στο… ντέρμπι του Old Firm

Προγνωστικά σνούκερ: Over στο... ντέρμπι του Old Firm

Το Turkish Masters μπαίνει στην τελική ευθεία από το πρωί της Παρασκευής, με την αναμέτρηση των Τζον Χίγκινς και Γκρέαμ Ντοτ να ξεχωρίζει.

Στην Αττάλεια χτυπά η καρδιά του κόσμου του σνούκερ αυτήν την εβδομάδα. Η γειτονική χώρα φιλοξενεί για πρώτη φορά βαθμολογούμενο τουρνουά του επαγγελματικού σιρκουί και το ενδιαφέρον δεν λείπει, παρά τις ηχηρές απουσίες (Ο’Σάλιβαν, Σέλμπι, Ρόμπερτσον).

Τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα που δήλωσαν συμμετοχή, συνεχίζουν. Και σήμερα, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο. Το πρωί (10:00) και το μεσημέρι (14:30) διεξάγονται οι αγώνες της φάσης των «16» και ακολουθούν στις 19:00 οι τέσσερις προημιτελικοί.

Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τα πρωινά παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει η μάχη των Σκωτσέζων πρώην παγκόσμιων πρωταθλητών, Τζον Χίγκινς και Γκρέαμ Ντοτ. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και ντέρμπι του Old Firm. Ο Χίγκινς είναι φανατικός οπαδός της Σέλτικ και ο Ντοτ της Ρέιντζερς. Αμφότεροι με τακτική παρουσία στην κερκίδα.

Αν και ο Χίγκινς είναι σίγουρα ανώτερος παίκτης, όπως μαρτυρούν και οι επιτυχίες του (τέσσερα Παγκόσμια έναντι ενός και απείρως περισσότεροι τίτλοι στο σύνολο), όμως περιμένουμε σκληρή μάχη σήμερα. Εφάμιλλη εκείνων που δίνουν οι ομάδες που υποστηρίζουν οι δύο παίκτες στο ποδόσφαιρο.

Ο Ντοτ βρίσκεται σε αρκετά καλό «φεγγάρι» τελευταία. Εφτασε στους «4» του European Masters και στον δρόμο για τους «16» του Turkish Masters νίκησε τρεις νέους και εξελίξιμους παίκτες (Κλαρκ, Ντόναλντσον και Πέιτζ). Δεν έχει καλή παράδοση απέναντι στον Χίγκινς, μπορεί όμως να τον δυσκολέψει. Το over 7,5 frames πληρώνει ικανοποιητικά, ιδίως αν συνδυαστεί με κάποιο άλλο, πιο «σίγουρο» σημείο.

Ως τέτοιο φαντάζει η νίκη του Ντινγκ Τζουνχούι επί του Σι Τζιαχούι. Ο 34χρονος πια Ντινγκ έχει κατρακυλήσει στο Νο 32 της κατάταξης και βλέπει τα νέα φιντάνια της πατρίδας του να τον έχουν αφήσει πίσω. Όμως, η νίκη του επί του Κάιρεν Γουίλσον το πρωί της Πέμπτης (5-3 από 1-3, με δύο century breaks), ίσως του δώσει την αυτοπεποίθηση που τόσο του έχει λείψει.

Ο Σι κατέκτησε πρόσφατα το Πρωτάθλημα της WSF και θα επιστρέψει πλήρως στο επαγγελματικό Τour την επόμενη σεζόν. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει το ταλέντο να κάνει τη ζημιά, όμως ο Ντινγκ είναι το είδωλό του. Παραμένει το «αφεντικό» στα μάτια των νεαρών Κινέζων, οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν ακόμα με δέος. Ποντάροντας στο ελάχιστο χάντικαπ, η δυάδα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

Από τα ματς των 14:30 για τα οποία υπάρχουν διαθέσιμες αποδόσεις, κεντρίζει την προσοχή εκείνο του Όλιβερ Λάινς με τον Γιαν Μπινγκτάο. Ο Λάινς τζούνιορ πραγματοποιεί αξιοπρόσεκτη πορεία, έχοντας αποκλείσει τους Σιάο Γκουοντόνγκ (5-4) και Άντριου Χίγκινσον (5-3). Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αν και διανύει την όγδοη χρονιά του στο Tour, δεν έχει προχωρήσει ποτέ πέρα από τους «16» κάποιου ranking τουρνουά. Ίσως τα καταφέρει στην Αττάλεια, αφού ο Γιαν δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αναμφίβολα ο Κινέζος είναι ανώτερος παίκτης και μπορεί να βρει τον τρόπο να νικήσει, ακόμα κι αν δεν παίξει καλά. Αυτό έκανε και το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον Έλιοτ Σλέσορ (5-4). Πάντως, το 3.95 της νίκης του Λάινς μάς φαίνεται υπερβολικά υψηλό. Και παρότι ο Γιαν νίκησε 4-0 στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση, τον περασμένο Οκτώβριο στο Μπέλφαστ, θα το τιμήσουμε. Με χαμηλό ποντάρισμα, εν είδει fun bet.

Δυάδα απόδοσης 3.13
10:00
Χίγκινς - Ντοτ
Over 7,5 frames
1.93
10:00
Σι - Ντινγκ
2 (-1,5)
1.62
BET: 10 units
Μονό
14:30
Ολ. Λάινς - Γιαν
1
3.95
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις