Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ με εκατοντάδες αγορές και bet builder

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ με εκατοντάδες αγορές και bet builder

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Κάντιθ το βράδυ της Παρασκευής (22:00), στην εκκίνηση της 28ης αγωνιστικής της LaLiga.

Μία αναμέτρηση που παρότι έχει φαβορί, υπόσχεται συγκινήσεις καθώς και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους.

Για την Ατλέτικο η περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει με μια μακρινή ανάμνηση, αφού φέτος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Βασικός της στόχος, πλέον, είναι να μπει στην τετράδα προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική της εικόνα και οι τρεις σερί νίκες με Οσασούνα (3-0/εκτός), Θέλτα (2-0/εντός) και Μπέτις (3-1/εκτός) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Στα συγκεκριμένα ματς επανεμφάνισε το μεγάλο της όπλο που είναι η ανασταλτική της λειτουργία και το μόλις ένα γκολ παθητικό αποτελεί την καλύτερη αμυντική επίδοση των «Κολτσονέρος» στη φετινή σεζόν.

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος απέναντι στην Μπέτις έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά με δύο γκολ, ενώ πλεονέκτημα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί και η επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 1:1.32 X:4.92 2:11.25

Η Κάντιθ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι παίκτες του Σέρχιο κάνουν μια συγκινητική προσπάθειαστη «μάχη» της σωτηρίας. Συγκεκριμένα, από τις 11 Ιανουαρίου που έγινε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μετράνε μόλις μια ήττα σε 7 παιχνίδια, έχουν 2 νίκες και παρουσιάζουν μεγάλη τάση στις ισοπαλίες (4).

Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 2-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, που ήταν η πρώτη τους εντός έδρας νίκη στη σεζόν. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η Κάντιθ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είναι αήττητη (1 νίκη- 3 ισοπαλίες), μετρώντας ισάριθμα under (4) κι έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! 

Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στα χρώματα της Ατλέτικο, με τους Μαδριλένους να μετράνε από πέρυσι τρεις εύκολες νίκες σε ισάριθμα ματς ανεξαρτήτως έδρας (4-0 εντός, 4-2 και 4-1 εκτός). Με τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθεί, πάντως, το αποψινό παιχνίδι ίσως να κρύβει παγίδες για τους «ροχιμπλάνκος»!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις