Περνάει εύκολα η Μπαρτσελόνα, δυσκολεύεται η Φενέρμπαχτσε

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στη σημερινή του στήλη έχει μια δυάδα με μπασκετικές επιλογές από Euroleague αλλά και Superlig Τουρκίας .

Καλησπέρα σε όλους, στα σημερινά μου προγνωστικά έχω διαλέξει δύο μπασκετικές επιλογές με πλεονέκτημα από την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Τουρκίας.

Περνάει εύκολα η Μπαρτσελόνα, δυσκολεύεται η Φενέρμπαχτσε

Προγνωστικά: Περνάει καλά στη Λιθουανία η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί φιλοξενούνται από τη Ζαλγκίρις στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Euroleague. Η Μπαρτσελόνα είδε το σερί της (12 συνεχόμενες νίκες) να τελειώνει και επέστρεψε στις νίκες την Τρίτη κόντρα στη Φουενλαμπράδα. Συνεχίζει πάντως θέλοντας την 7η συνεχόμενη νίκη στην Euroleague.  Η Ζαλγκίρις είναι σε σχετικά καλό φεγγάρι, αλλά κόντρα στην Άλμπα έδειξε ξανά τις αμυντικές της αδυναμίες. Προφανώς θέλουν να συνεχίσουν οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται στη πρώτη θέση και να εκμεταλλευτούν την ήττα της Ρεάλ στο Βελιγράδι. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, ενώ η Ζαλγκίρις η χειρότερη εντός . Οι Ισπανοί μετράνε έξι συνεχόμενες νίκες κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο με τις τέσσερις να είναι με διαφορά πάνω από επτά πόντους, ενώ η φετινή αναμέτρηση τελείωσε με διαφορά 23 πόντων. Μονόπλευρο το κίνητρο και ανώτερη ποιοτικά ομάδα η Μπαρτσελόνα διαλέγω το διπλό με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με οκτώ ή παραπάνω πόντους που βρίσκω στο 1.78 στη Stoiximan.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Δυσκολεύεται εκτός η Φενέρ

Η Μερκεζεφεντί υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 23η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Καρσίγιακα και Μπεσίκτας, οπότε η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε το Σάββατο μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων φέτος ήταν αρκετά δύσκολος για τη Φενέρ, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 85-77 πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Να σημειωθεί πως η Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας δεν παίρνει νίκες με μεγάλες διαφορές, αφού η τελευταία φορά που κέρδισε με διαφορά άνω των 18 πόντων ήταν τον Οκτώβριο. Μπορεί η νέα στη κατηγορία Μερκεζεφεντί να είναι αρκετά πιο αδύναμη αλλά πιστεύω πως θα το παλέψει. Θα διαλέξω την επιλογή Μερκεζεφεντί +18,5 σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan. 

 

Δυάδα Απόδοσης 3.02
19:00
Μερκεζεφεντί - Φενέρμπαχτσε
1 (+18,5)
1.70
20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα
2 (-7,5)
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις