ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Super League: Previews και σημεία για τα play offs

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Super League: Previews και σημεία για τα play offs

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Super League: Previews και σημεία για τα play offs

Super League

Super League: Preview 1ης αγωνιστικής των play offs. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 1ης αγωνιστικής των play offs

Ήρθε η ώρα για τα πολυαναμενόμενα play offs στη Super League. Άνετος ο Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί στο «Καραϊσκάκης» τον Άρη, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται και πάλι στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη φιλοξενεί τον ΠΑΣ. Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 13 Μαρτίου.

(19:00) Ολυμπιακός – Άρης

Ολυμπιακός: Αήττητο ήταν και πάει για τους «ερυθρόλευκους», που γνώρισαν την ήττα με ανατροπή στο φινάλε της κανονικής περιόδου, από τον Άρη. Ξεκούραση είχε το πρόγραμμα για την ομάδα του Μάρτινς, που μένει σε απόσταση ασφαλείας με το +12 από τον ΠΑΟΚ. Χωρίς απουσίες για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Άρης: Σε τρομερή κατάσταση μετά την έλευση Μπούργος ο Άρης, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς. Μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά για το τομέα της αυτοπεποίθησης και πλέον μπαίνει στα play offs στο -1 από τη τρίτη ΑΕΚ. Μοναδικός απών ο Μαντσίνι (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Δεν θα δούμε ίδιο παιχνίδι όπως στο «Βικελίδης», ειδικά μια βδομάδα μετά. Άλλη η δυναμική του Ολυμπιακού στον Πειραιά, το ξέρουν και οι Θεσσαλονικείς αυτό. Προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει και πάλι.

(19:30) Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Σε εξαιρετική κατάσταση έκλεισε τη κανονική περίοδο το «τριφύλλι», με διπλό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Μεγάλης κρισιμότητας τα φετινά play offs και θέλουν ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στην ΑΕΚ. Απόντες οι Λούντκβιστ, Σένκεφελντ (στόπερ), Αλεξανδρόπουλος (μέσος), Μακέντα (επιθετικός).

ΑΕΚ: Δεν έπεισε, αλλά κέρδισε με το ισχνό 2-1 τον Αστέρα στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Με τον κόουτς Οφρυδόπουλο θα πορευτεί στα play offs με στόχο να διατηρήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση που κατέχει τώρα. Απόντες οι Βράνιες (στόπερ), Σιμάνσκι (μέσος).

Εκτίμηση: Δύσκολο να επαναληφθεί ο πρόσφατος θρίαμβος των «πρασίνων», κυρίως επειδή αναμένω την ΑΕΚ πιο σοβαρή. Ακόμα και στο πρόσφατο παιχνίδι η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της και με την απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού διδύμου του «τριφυλλιού», αναμένω να γίνει και τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλον αέρα στη Λεωφόρο, στα μάτια μου το over καλοδείχνει σαν απόδοση.

(21:30) ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ: Νίκησε άνετα τη Λαμία και έκλεισε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Για το Conference League την Πέμπτη επικράτησε με 1-0 της Γάνδης, βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Φυσικό να γίνει ροτέισον από μεριάς Λουτσέσκου, καθώς η Ευρώπη έχει το πρώτο λόγο αυτή την περίοδο. Μοναδικός απών ο Ελ Καντουρί (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο νίκη ήθελε στο φινάλε με το Βόλο, αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Τα ευχάριστα ήρθαν μέσα στην εβδομάδα με την επιστροφή των πέντε βαθμών και φυσικά τη συμμετοχή στα play offs της φετινής Super League. Ήδη επιτυχημένη η χρονιά για την ομάδα του Μεταξά και προφανώς δεν επιθυμεί να παίξει το ρόλο ρυθμιστή σε αυτή την ιστορία. Μοναδικός σίγουρος απών ο Σάλιακας (μπακ).

Εκτίμηση: Με τρομερή ψυχολογία πλέον ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι λογικά θα παρουσιάσει εντεκάδα με αλλαγές. Ο ΠΑΣ έχει καλή παράδοση κόντρα στο «δικέφαλο του βορρά» και προφανώς θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει και ένα σερί 14 αήττητων παιχνιδιών. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς στα μάτια μου, έχει λογική σε τιμές αουτσάιντερ το under.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!

Προγνωστικά 1ης αγωνιστικής play offs
19:00
Ολυμπιακός - Άρης
1 & under 3,5
2.02
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Over 2,5
2.35
21:30
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Under 2,5
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις