Με φόντο την άνοδο η Μόναχο 1860

κουπόνι

Κουπόνι στοιχήματος: Σε δυάδα αγώνων από Γερμανία και Ισπανία ποντάρει ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.85

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια του koubanezos.gr. Κουπόνι Παρασκευής μπροστά μας και επέλεξα μία δυάδα χαλαρή, ώστε να κάνουμε σεφτέ ενόψει του πιο γεμάτου προγράμματος του σαββατοκύριακου. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα

Κουπόνι: Βικτόρια Βερολίνου – Μόναχο 1860

Στην 16η θέση και μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία δεν πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια έχοντας χάσει τα τέσσερα εκ των τελευταίων πέντε. Αρνητικό επίσης το γεγονός ότι δεν σκόραρε στα τρία εκ των πέντε τελευταίων στο γήπεδό της.

Η Μόναχο 1860 από την άλλη κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στην προνομιούχο τριάδα ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην 2η κατηγορία. Απέχει πέντε βαθμούς από την 3η θέση και θα προσπαθήσει στα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια να καλύψει την εν λόγω διαφορά. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία της παιχνίδια, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την Καϊζερσλάουτερν, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση. Στα επόμενα δύο παιχνίδια αντιμετωπίζει ομάδες με κοινό στόχο, οπότε καταλαβαίνουμε τη σημασία της νίκης στο σημερινό παιχνίδι.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 2.05 στο pamestoixima.gr

Προγνωστικά: Σαραγόσα – Φουενλαμπράδα

Στην 14η θέση βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία κοιτάζει ψηλότερα, μήπως καταφέρει να φτάσει την 6η θέση που οδηγεί στα play off ανόδου. Απέχει επτά βαθμούς αυτή τη στιγμή, αλλά απομένουν ακόμα δώδεκα αγωνιστικές και όπως καταλαβαίνουμε δεν θεωρείται καταδικασμένη ακόμα. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία την επικράτηση ενός εκ των φαβορί για άνοδο Αλμερία με το καθαρό 2-0. Εμφανίζεται ιδιαίτερα σκληρή στην έδρα της αφού σε δεκαπέντε παιχνίδια έχει χάσει μόλις τα τρία.

Η Φουενλαμπράδα από την άλλη βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο μείον επτά από την σωτηρία, την οποία δείχνει ότι δύσκολα θα καταφέρει. Στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχει σημειώσει νίκη (τρεις ήττες – τρεις ισοπαλίες), και είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία, έχοντας τη χειρότερη επίθεση στα εν λόγω παιχνίδια με μέσο όρο 0,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Θα πάω με τη φανέλα και την ποιότητα της Σαραγόσα σε απόδοση 1.88 στο pamestoixima.gr

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 3.85
20:00
Βικτόρια Βερολίνου - Μόναχο 1860
2
2.05
22:00
Σαραγόσα - Φουενλαμπράδα
1
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις