Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/03): Με το μυαλό στο Champions League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/03): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Νόρτζελαντ – Σοντερίσκε (20:00): Ίσως η τελευταία ευκαιρία της Σοντερίσκε να ξεκολλήσει από τον βυθό της βαθμολογίας, που όμως μακριά από την έδρα της πελαγώνει. Η Νόρτζελαντ εμφανώς πιο ποιοτική μπορεί να πάρει τη νίκη εδώ. Στο πλευρό της και η πρόσφατη ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων.

Καμπούρ –  Αγιαξ (21:00): Μόλις μια νίκη μετρά η Καμπούρ από τις 16 Δεκέμβρη (1-3-7) και δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα στον Άγιαξ. Ο «Αίαντας» θα ψάξει να καθαρίσει από νωρίς εδώ, για να κρατήσει δυνάμεις για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα. Αστείες οι τιμές του διπλού, χαμηλά και τα γκολ. Πάσο.

Λέουβεν – Ουνιόν σεν Ζιλουάζ (21:45): Αμφότερες είναι ομάδες του over 2,5 και παρότι η Ουνιόν στα τελευταία ματς θέτει σαν προτεραιότητα το αποτέλεσμα και όχι την επιβλητική εμφάνιση, θα έχει γκολ το ματς. Στο 1.70 το over είναι καλούτσικο.

Λιλ – Σεντ Ετιέν (22:00): Οι γηπεδούχοι αύξησαν το αήττητο σερί στις τέσσερις αγωνιστικές και υποδέχονται τους «πράσινους» λίγο πριν τη ρεβάνς με την Τσέλσι. Δε περιμένω την Σεντ Ετιέν να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, αφού πλέον έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μεταξύ του άσου και των 2-3 γκολ το ματς.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ (22:00): Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τα περισσότερα over 2,5 στην La Liga. Κι όμως είναι αλήθεια. Η ομάδα του Σιμεόνε φέτος δεν είναι και στα καλύτερά της, αφού δέχεται γκολ σχεδόν από όλους. Ίσως απόψε αυτό να αλλάξει. Η Κάντιθ έχει παραδοσιακά «ταρίφα» τα τέσσερα από την Ατλέτικο, η οποία όμως έχει σημαντικό ματς με την Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα. Στο 1.90 το combo 1 & under 3,5.

Μπενφίκα – Βιζέλα (22:15): Έκανε δύο απανωτές νίκες τέλος Γενάρη η Βιζέλα, αλλά από τότε την αγνοεί και παραμένει χαμηλά. Οι «αετοί», που έχουν τεθεί εκτός της μάχης του τίτλου (-10 από Πόρτο), θα έχουν το μυαλό τους στην ρεβάνς με τον Άγιαξ. Ίσως δούμε κάποιο ροτέισον. Στο 1.20 ο άσος απλά δεν παίζεται.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις