Με το μυαλό αλλού

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος- με το μυαλό στο Μάντσεστερ η Ατλέτικο που αντιμετωπίζει μια άκρως επικίνδυνη και με ανάγκη για βαθμούς Κάντιθ, σωστό φαβορί η Σαραγόσα

Προγνωστικά στοιχήματος – La liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Σε πολύ καλό μομέντουμ βρισκόμαστε, φαίνεται άλλωστε από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Με πολύ όρεξη αλλά και  προσοχή πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Με απουσίες και το μυαλό αλλού

Μία και μοναδική αναμέτρηση σήμερα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Ατλέτικο – Κάντιθ, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ψάχνουν βαθμούς. Η Ατλέτικο με την νίκη κόντρα στην Μπέτις, 3-1 εκτός, παρέμεινε στην προνομιούχο τετράδα. Δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και πέτυχε μια αντίπαλο που ήταν κουρασμένη από τα αλλεπάλληλα και σημαντικά παιχνίδια που είχε δώσει. Το έχω γράψει πολλές φορές, η αμυντική αστάθεια που την διακρίνει τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Το ότι έχει βελτιωθεί στην επίθεση διορθώνει κάπως τα πράγματα αλλά απέχει πολύ από την στιβαρή Ατλέτικο που μας παρουσίασε στην αρχή της καριέρας του ο Σιμεόνε. Και τώρα έχει να σκέφτεται τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Μάντσεστερ την ερχόμενη εβδομάδα και ένα κάρο απουσίες να διαχειριστεί. Για διαφόρους λόγους θα απουσιάσουν οι Κορέα, Κούνα, Χερμόσο, Λεμάρ, Σάβιτς, Βερσάλκο, Βαάς ενώ δίνεται και αμφίβολος ο Κοντόγκμπια. Από την άλλη η Κάντιθ κυνηγάει την παραμονή της. Πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0, αλλά τώρα ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Τρεις απουσίες έχει, τον ημιβασικό επιθετικό Αντόν, τον αμυντικό Χαρουγιάν και τον μεσοεπιθετικό Σάντσεθ.  Δύσκολο παιχνίδι, περιμένω κατοχή υπέρ της Ατλέτικο και μια γραμμή Μαζινό στην άμυνα η Κάντιθ και ότι βγει στην αντεπίθεση. Με ρίσκο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο β΄ ημίχρονο.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

Στα σαλόνια της La liga2

Μια αξιόλογη αναμέτρηση έχουμε και από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Σαραγόσα – Φουενλαμπράντα. Σε καλό φεγγάρι η γηπεδούχοι, νίκησαν την και την Αλμερία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους και εκτός από το να τελειώσουν με την υπόθεση παραμονή θέλουν να δουν και αν προλαβαίνουν το τρένο των play off για την άνοδο. Η Φουενλαμπράντα το παλεύει, αλλά με την δεύτερη χειρότερη επίθεση και την τρίτη χειρότερη άμυνα, δεν ξέρω αν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι θα έχουν την στήριξή μου.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
1.95
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Σαραγόσα - Φουενλαμπράντα
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις