Πολλά γκολ στο «Έλαντ Ρόουντ»

Πολλά γκολ στο «Έλαντ Ρόουντ»

Επιστροφή στα προγνωστικά για τη στήλη σε μια γεμάτη ημέρα και θα ποντάρουμε σε γκολ στην Premier League.

Ημέρα με πάρα πολλά ματς όπως και κάθε Πέμπτη που υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εκτός από τις 2 διοργανώσεις της UEFA, έχουμε και Premier League στο κουπόνι Πέμπτης και δεν γίνεται να την αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη. Συγκεκριμένα, στο «Έλαντ Ρόουντ» θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Λιντς και Άστον Βίλα, το οποίο στα δικά μου μάτια είναι και το ματς της ημέρας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Λιντς – Άστον Βίλα

Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να αποτελεί παρελθόν και τον Τζέσι Μαρτς να κάθεται πλέον στον πάγκο της Λιντς. Τελευταία νίκη στις 16 του Ιανουαρίου, όταν και πέρασε με 3-2 από την έδρα της Γουέστ Χαμ. Από τότε μετράει 6 ήττες και 1 ισοπαλία σε 7 διαδοχικά παιχνίδια. Απόψε, κόντρα σε έναν πολύ ζόρικο αντίπαλο, έχει ευκαιρία να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να πάρει βαθμό/ούς στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Από την άλλη, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά και από ευρωπαϊκά εισιτήρια και από τις θέσεις του υποβιβασμού. Παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο και με την έλευση του Κουτίνιο έχει γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της, για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω​

Αρκετά τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Τζέσι Μαρτς καθώς ο Τάιλερ Ρόμπερτς θα μείνει εκτός για όλη την υπόλοιπη σεζόν ενώ ανέτοιμη είναι και οι Λίαμ Κούπερ και Κάλβιν Φίλιπς. Πολύ καλό νέο αποτελεί η επιστροφή του Πάτρικ Μπάμφορντ στην επίθεση, ο οποίος έλειψε πολύ από το παιχνίδι της Λιντς.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Τζέραρντ, μόνο ο Νακάμπα είναι σίγουρη απουσία, καθώς οι Κονσά και Ντιν, οι οποίοι είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό, είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή και μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ολόκληρο 90λεπτο.

Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί και «τελικός» για την Λιντς, η οποία έχει μπλέξει για τα καλά και θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να καταφέρει να μείνει στην Premier League. Μένει να δούμε αν η αλλαγή του προπονητή θα λειτουργήσει προς όφελος της ομάδας. Η Άστον Βίλα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά επιθετικά, και είναι πολύ πιθανό να βρει ένα γκολ στην έδρα της Λιντς που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αμυντικά.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
21:45
Λιντς - Άστον Βίλα
Over 2,5 & goal/goal
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις