Καθαρίζει την πρόκριση ο Μουρίνιο

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά με επιλογές από Europa και Conference League ενώ έχουμε δράση και στην Premier League.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία πέρασε η δυάδα το Σάββατο ενώ σωστή ήταν και η εκτίμηση με τον Ιμόμπιλε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Σήμερα ευρωπαϊκή βραδιά και αφού ξεκουραστήκαμε από το Champions League, ήρθε η ώρα για Europa και Conference League. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με το «Χ» στην Ισπανία

  • Ξεκίνημα με την Γουέστ Χαμ η οποία ταξιδεύει μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Σεβίλλης. Με αρκετές απουσίες οι γηπεδούχοι σε κομβικές θέσεις αλλά σίγουρα έχουν το πάνω χέρι στην έδρα τους. Τα «σφυριά» τώρα είναι ελαφρώς καλύτεροι κατά την άποψη μου αλλά σήμερα θα παίξουν για να μην χάσουν και να κυνηγήσουν την πρόκριση στο Λονδίνο. Για ισοπαλία το βλέπω το ματς και αν θα βρει νικητή θα είναι στο όριο, άρα ποντάρουμε ανάλογα.

ΤΑ 21 ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ιταλοί

  • Συνεχίζουμε με τι άλλο φυσικά, με ομάδα της Ρώμης. Άλλη μία στήλη με επιλογή από ιταλική ομάδα, αλλά αυτή την φορά μακριά από την Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα η ολλανδική Φίτεσε αντιμετωπίζει την Ρόμα σε ένα ματς το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί. Από τα πρώτα «ονόματα» και για την κατάκτηση του τροπαίου η ομάδα του Μουρίνιο άρα πρέπει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκρισης από νωρίς. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και για αυτό θα την ποντάρουμε με ασφάλεια στο 2 dnb.

Με τα γκολ στην Premier

  • Τέλος για να κλείσουμε την δυάδα με την Ρόμα, θα πάμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν είναι άλλο από την Premier League. Λιντς – Άστον Βίλα είναι ο αγώνας με τους γηπεδούχους να λογίζονται ως το φαβορί. Στα μάτια μου δύσκολα βγαίνει σημείο αφού η Λιντς έχει μαζέψει μηδέν βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς ενώ δυσκολεύεται και στο σκοράρισμα. Από την άλλη τώρα η Άστον Βίλα έρχεται από τρομερή 4άρα κόντρα στους «αγίους» και βρίσκονται σχετικά σε καλό φεγγάρι. Ανοιχτό ματς περιμένω και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γκολ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Δυάδα απόδοσης 2.32
19:45
Φίτεσε - Ρόμα
2 dnb
1.48
21:45
Λιντς - Άστον Βίλα
Goal/goal
1.57
BET: 20 units
Μονό
19:45
Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ
Γηπεδούχος να κερδίσει με διαφορά ενός γκολ ή ισοπαλία
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις