Με την ίδια «συνταγή»

Με την ίδια «συνταγή»

Ημέρα Euroleague η σημερινή και ο Στυλιαράς έχει πληθώρα επιλογών από τα αγαπημένα του ειδικά παικτών και όχι μόνο.

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους. Άστοχες αποδείχθηκαν οι επιλογές μου στο Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης, αφού αμφότεροι Κάλινιτς και Χόλινς δεν με δικαίωσαν. Εδώ είμαστε όμως για να επιστρέψουμε στα ταμεία και τα σημερινά παιχνίδια της Euroleague έχουν μπόλικο «ζουμί». Χωρίς να μακρηγορήσω περισσότερο, πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που έβαλα στο παιχνίδι μου από το σημερινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με επιστροφές η Βιλερμπάν

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση μεταξύ Βιλερμπάν και Μπασκόνια στο Αστρομπάλ. Οι Γάλλοι μετά από καιρό θα παραταχθούν με σχεδόν πλήρες ρόστερ, αφού πλην του Οκόμπο, ο κόουτς Πάρκερ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Επέστρεψε στο ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή ο σημαντικός  και χρήσιμος Λάιτι. Έτσι, στις θέσεις των φόργουορντ είναι πάνοπλοι. Αυτό φυσικά θα επηρεάσει και το χρόνο συμμετοχής του Μάρκος Νάιτ, ο οποίος είχε εκμεταλλευτεί τις απουσίες των συμπαικτών του και αγωνιζόταν πολύ. Επιλογή οι under 9,5 πόντοι του Αμερικανού. Υψηλό το line μετά τις επιστροφές που έχει η Βιλερμπάν.

Ξανά με τον Χόλινς

Προχθές, στο ματς Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης, είχα στηρίξει τον Χόλινς ζητώντας να ευστοχήσει σε δύο τρίποντα, όμως αστόχησε και στα πέντε σουτ που πήρε πίσω από τα 6.75μ. Θα επιμείνω στο συγκεκριμένο bet και στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Αμερικανός είναι ένας πραγματικά καλός σουτέρ. Εξάλλου, πριν τους Ισπανούς είχε 5/6 ματς στην Euroleague που σκόραρε τουλάχιστον δύο τρίποντα. Κόντρα στην Μακάμπι που εκτός έδρας Ισραήλ δέχεται πολλούς πόντους, θεωρώ πως τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Χόλινς έχουν μεγάλη τύχη.

Με απουσίες το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αρμάνι σε ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Αρκετά τα προβλήματα για τον Έτορε Μεσίνα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, αφού εκτός από τους Σιλντς, Ντατόμε, Μορασκάνι και Κελ, προστέθηκε στο απουσιολόγιό του και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Αυτό σημαίνει πως οι λύσεις που θα έχει ο Ιταλός στην περιφέρεια είναι περιορισμένες. Αναμένω τους Ντιλέινι και Χολ να τραβήξουν το «κουπί» στην επίθεση της Αρμάνι κάνοντας διπλοβάρδιες στο παρκέ. Πάμε με το combo ο Χολ να σκοράρει 9+ πόντους στο ματς και ο Ντιλέινι 10+.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Υψηλό σκορ στο Βερολίνο

Άλμπα και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Βερολίνο με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι μονόπλευρο, αφού οι Πειραιώτες προσπαθούν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται για να διασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας για τα play off. Οι Γερμανοί, μπορεί να μην έχουν ελπίδες για την οκτάδα, όμως είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα. Ειδικά στην έδρα τους βγάζουν μεγάλη ενέργεια και τρέχουν το γήπεδο με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 98 πόντοι που έβαλε στην Μπάγερν την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επιβληθεί αυτής του Γκονζάλες με 87-83 στο «ΣΕΦ». Περιμένω παιχνίδι με γρήγορο τέμπο και μεγάλο σκορ, όπως γίνεται συνήθως στα εντός έδρας παιχνίδια της Άλμπα. Επιλογή το over 156,5.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
21:00
Βιλερμπάν - Μπασκόνια
Νάιτ under 9,5 πόντοι
2.00
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χόλινς over 1,5 τρίποντα
2.30
BET: 12 units
Combo
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολίμπια Μιλάνο
Χολ 9+ πόντοι & Ντιλέινι 10+ πόντοι
2.20
BET: 12 units
Μονό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός
Οver 156,5 πόντοι
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις