Με γκολ σε Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι

Με γκολ σε Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι

Προγνωστικά: Με επιλογές από τις ποδοσφαιρικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις ασχολείται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα στους Κουβανέζους και στις Κουβανέζες που διαβάζουν. Πλούσιο πρόγραμμα και πολύ πράμα στα προγνωστικά της Πέμπτης, με πολλά ματσάκια στο προσκήνιο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παίρνουμε χαρτί και μολύβι και πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας από την σημερινή ημέρα.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Γάνδη:

Μεγάλος αγώνας στην Τούμπα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αρμάδα του Λουτσέσκου υποδέχεται την Γάνδη, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των δεκαέξι του Conference League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν βρει για τα καλά τα πατήματα τους. Η ευρωπαϊκή διάκριση αποτελεί για χρόνια απωθημένο του συλλόγου και φέτος έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις να το πετύχει σε μία νεοσύστατη διοργάνωση.

Φυσικά το εμπόδιο της Γάνδης… μόνο εύκολο δεν είναι. Οι Βέλγοι έχουν φτιάξει μία αρκετά καλοστημένη ομάδα που μπορεί να μην έχει τα ονόματα αλλά παρουσιάζει αρκετή ποιότητα στο χορτάρι. Πέρασαν με άνεση τον όμιλο τους, έχουν ταλέντο και μπορούν να κάνουν την ζημιά στον οποιονδήποτε.

Το παιχνίδι θα έχει ρυθμό από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να πρεσάρει την σφιχτή άμυνα της Γάνδης και με την βοήθεια της έδρας να βρει γκολ. Βέβαια πίσω δεν πείθει ακόμα, οπότε οι φιλοξενούμενοι… θα βρουν χώρους για δράση. Το goal/goal είναι αρκετά ελκυστικό, οπότε το επιλέγουμε στο 1.92 από το PameStoixima.gr

Προγνωστικά Παρτιζάν – Φέγενορντ:

Μονομαχία χωρίς ξεκάθαρο φαβορί στο Βελιγράδι. Δύο ομάδες διαφορετικές αλλά με παρόμοια δυναμική. Από την μία οι Σέρβοι πέρασαν το εμπόδιο της Σπάρτα Πράγας και τώρα θέλουν, να κάνουν το βήμα παραπάνω. Η έδρα τους είναι η δύναμη τους, ενώ συνήθως βγάζουν καλά επιθετικά στοιχεία όταν παίζουν στο γήπεδο τους.

Από την άλλη η ομάδα του Ρότερνταμ παίζει κατά κύριο λόγο επιθετικό ποδόσφαιρο, παρασέρνοντας τον αντίπαλο στον ρυθμό της, τις περισσότερες φορές. Αμυντικά έχει προβλήματα και δύσκολα κρατάει το μηδέν, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει και να έχει γκολ, το οver 2,5 το συναντάμε σε πολύ υψηλή απόδοση και το χτυπάμε στο 2,25 από την Stoiximan.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
19:45
ΠΑΟΚ - Γάνδη
Goal/Goal
1.92
BET: 15 units
Μονό
19:45
Παρτιζάν - Φέγενορντ
Over 2,5
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις