Combo, σημείο και γκολ σε Premier, Conference και Εuropa League

Combo, σημείο και γκολ σε Premier, Conference και Εuropa League

Ο Νίκος Φωτιάδης έχοντας αναλύσει το κουπόνι έχει στη στήλη του επιλογές από Europa,Conference και Premier League με μια δυάδα και δύο μονά.

Καλησπέρα σε όλους, επιστροφή σήμερα στα προγνωστικά με προβλέψεις για όλες τις προτιμήσεις . Για τη στήλη μου έχω διαλέξει μια δυάδα με γκολ και δύο μονά προγνωστικά από Europa,Conference και Premier League.

Προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στη Νορβηγία

Μπόντο Γκλιμτ και Άλκμααρ αναμένονται να μας δώσουν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Οι Νορβηγοί είναι η έκπληξη της διοργάνωσης έχοντας σκοράρει σε εννέα από τους δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες τους. Απέκλεισαν την Σέλτικ στα playoff και διέλυσαν τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 6-1 στους ομίλους. Είναι ξεκούραστοι αφού κέρδισαν την Άαλεσουντ άνευ αγώνα και είχαν από τις 24 Φεβρουαρίου να προετοιμαστούν για αυτό τον κρίσιμο ματς . Η Άλκμααρ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα έχοντας σκοράρει αλλά και κερδίσει τους 16 από τους 18 αγώνες, ενώ μετράει 7 over στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις . Δεν έχουν καινούριες απουσίες οι δύο ομάδες με τις παλιές να είναι σχετικά ασήμαντες . Έχοντας δει τη προσέγγιση των δύο ομάδων στη διοργάνωση, γίνεται αντιληπτό πως τους ενδιαφέρει το να προχωρήσουν. Πιστεύω λοιπόν πως θα ανοίξει το παιχνίδι και θα δούμε γκολ. Διαλέγω το over 2,5 σε απόδοση 1.73 στη Novibet.

Επιθετικές αρετές στο Μπέργκαμο

Η Αταλάντα υποδέχεται την Λεβερκούζεν σε έναν αγώνα «φωτιά» για τη φάση των 16 του Europa League. Oι δύο ομάδες είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο επιθετικές στην Ευρώπη με την Αταλάντα να έχει σκοράρει 69 φορές φέτος σε 37 αγώνες ενώ η Λεβερκούζεν 78 σε 31 αγώνες φέτος. Στις αναμετρήσεις των Γερμανών έχουν μπει τουλάχιστον 3 γκολ στους 10 από τους 11 τελευταίους αγώνες. Η Αταλάντα έχει 5/5 Over 2,5 εντός έδρας . Έχει απουσίες η Λεβερκούζεν αλλά ποτέ δεν εμφανίζεται με στόχο το μηδέν, η Αταλάντα δεν έχει λόγο να κάτσει πίσω αφού έχει καταργηθεί ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ. Πιστεύω πως με απόδοση 1.74 στη Novibet το Over 2,5 είναι μονόδρομος.

Με τα «Σφυριά» στην Ευρώπη

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Σεβίλλη εκτός έδρας σε έναν αγώνα που έχει δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η Σεβίλλη που είναι 6 φορές νικήτρια της διοργάνωσης πάει στον αγώνα με το μυαλό στο πρωτάθλημα το οποίο επίσης απομακρύνεται .Προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και λευκή ισοπαλία με την Αλαβές. Έχει επίσης πολλές απουσίες σημαντικών παικτών (Ντιλέινι, Ντιέγκο Κάρλος, Λαμέλα , Μαρσιάλ, Μοντιέλ , Γκόμεθ , Φερνάντο και τον μακροχρόνιο Σούσο) που κάνουν το έργο πιο δύσκολο. Η Γουέστ Χαμ μπορεί να έχασε στο Λίβερπουλ αλλά έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο Μόγιες στο FA Cup έδειξε σχετικά αδιάφορος αφού φαίνεται πως η Ευρώπη είναι σημαντικότερη . Υπάρχει συσπείρωση και ενθουσιασμός γύρω από το σύλλογο που πραγματοποιεί ευρωπαϊκή πορεία μετά από πολλά χρόνια. Ξεφουσκώνει η Σεβίλλη και ευελπιστώ πως η Γουέστ Χαμ θα πάρει αποτέλεσμα. Διαλέγω σαν value bet το Χ2 & Over 1,5 σε απόδοση 2.72 στην Stoiximan.

Ξεμπουκώνει η Λιντς

Λιντς και Άστον Βίλα κοντράρονται σε έναν δυνατό αγώνα για τη Premier League . Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη σχεδόν δύο μήνες ενώ η Άστον Βίλα έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Η Λιντς στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λέστερ ήταν καλή και άξιζε βαθμό αφού φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαία. Η άμυνα ήταν πολύ καλύτερη και ήταν κακότυχη σε κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Κοιτώντας την παράδοση, η Άστον Βίλα δυσκολεύεται στο «Έλαν Ρόουντ».Ο Μπάμφορντ επιστρέφει στην αποστολή και θα πάρει χρόνο ενώ ο Φίλιπς, Κούπερ και Γιορέντε παραμένουν εκτός. Χρειάζονται τη νίκη οι γηπεδούχοι αφού πλέον βρίσκονται μόλις +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Θα πάω επιφυλακτικά λοιπόν με το 1X & Over 1,5 σε απόδοση 1.90 της Stoiximan αφού τα δύο γκολ πιστεύω είναι βατά για τέτοιο αγώνα.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μονό
19:45
Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ
Χ2 & Over 1,5
2.72
BET: 6 units
Moνό
21:45
Λιντς - Άστον Βίλα
1X & Over 1,5
1.90
BET: 20 units
Δυάδα Απόδοσης 3.01
22:00
Αταλάντα - Λεβερκούζεν
Over 2,5
1.74
22:00
Μπόντο Γκλιμτ - Άλκμααρ
Over 2,5
1.73
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις