Καθαρίζει στην έδρα της η Σλάβια

Καθαρίζει στην έδρα της η Σλάβια

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Conference και Europa League προτείνει για σήμερα Πέμπτη ο Χρήστος Μυλωνάς, σε απόδοση 3.71

Χαιρετώ τους φίλους της στήλης αλλά και του koubanezos.gr. Πέμπτη σήμερα και τα προγνωστικά μας έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που κλείνουν το τριήμερο. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει.

Προγνωστικά Conference League

Στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Πράγα, αναμετρώνται η Σλάβια με την αυστριακή Λίντσερ.

Σε πολύ καλό μομέντουμ η γηπεδούχος, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ισόβαθμη με την Πλζεν, ενώ προέρχεται από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη μισητή συμπολίτισσα Σπάρτα με 2-0. Στην έδρα της παραμένει αήττητη φέτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε έξι αναμετρήσεις και φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί της κόντρα στην Λίντσερ που η αλήθεια είναι πως δεν τρομάζει.

Σε κακό φεγγάρι αντίθετα βρίσκεται η φιλοξενούμενη, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, κατόρθωσε να πάρει μόλις μια νίκη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τα μπαράζ της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση. Έτσι θα προσπαθήσει να είναι στις πρώτες δύο θέσεις των play out που οδηγούν στα προκριματικά του Conference League.

Περιμένω να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα η γηπεδούχος και θα την εμπιστευτώ σε απόδοση 1.75 στο pamestoixima.gr

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Προγνωστικά Europa League

Εδώ θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπράγκα και τη Μονακό.

Στη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στη Σερίφ η γηπεδούχος. Τελευταία εμφανίζεται σαν να παίζει χωρίς κίνητρο και στο πρωτάθλημα, αφού δείχνει να έχει εξασφαλισμένη την έξοδο στο επερχόμενο Conference League, ενώ την χωρίζουν έντεκα βαθμοί από την Μπενφίκα και τα προκριματικά του Champions League, όπου δεδομένα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πλησιάσει. Στην έδρα της, πλην του προηγούμενου παιχνιδιού με τη Σέριφ, δέχτηκε σε όλα τα ματς γκολ, κάποια από τα οποία συνδυάστηκαν και με πολλά γκολ (όπως το 3-1 με Μίντιλαντ και το 4-2 με Λουντογκόρετς).

Μετά τον αποκλεισμό της από το εγχώριο κύπελλο, θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα, για να εξασφαλίσει εκ νέου ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μονακό. Προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Μαρσέιγ με 0-1, αλλά ήταν και το μοναδικό ματς που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία. Όπως και στα ματς του ομίλου της, τα οποία ήταν όλα goal/goal.

Με βάση αυτά τα δεδομένα θα κρατήσω το καλοπληρωμένο over 2,5 σε απόδοση 2.12 στο pamestoixima.gr

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 3.71
19:45
Σλάβια Πράγας - Λίντσερ
1
1.75
22:00
Μπράγκα - Μονακό
over 2,5 goals
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις