Στήριξη στον Ναδάλ και στα «παιδιά» του

Στήριξη στον Ναδάλ και στα «παιδιά» του

Μακροχρόνιες και όχι μόνο επιλογές στα προγνωστικά τένις απο το 1ο Masters της χρονιάς, το ATP1000 του Indian Wells

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι δύο επιλογές που προτείναμε στα προγνωστικά τένις τις προάλλες με την νίκη της Σακελλαρίδη αλλά και της Ολλανδίας απέναντι στον Καναδά στο Davis Cup πέρασαν αμφότερες κάνοντας το 2/2 για την στήλη.

Την εβδομάδα που διανύουμε θα επικεντρωθούμε σε επιλογές από το επονομαζόμενο και ως 5ο Grand Slam, το 1000άρι τουρνουά Masters του Indian Wells στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Προγνωστικά τένις: ATP Masters 1000 Indian Wells

Στο πρώτο Masters της χρονιάς έχουμε ως αναμενόταν υψηλές παρουσίες με το ερωτηματικό να παραμένει δίπλα από την συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς που μετά το Αυστραλιανό Όπεν συνεχίζει με την αντι-εμβολιαστική του στάση να διακινδυνεύει την συμμετοχή του σε μεγάλα τουρνουά.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές πάντως ο Σέρβος είναι κανονικά στην κλήρωση του ταμπλό των ανδρών και από ότι λένε οι πληροφορίες η συμμετοχή του κρίνεται από την απόφαση που θα πάρει το κέντρο ελέγχου νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ. Πέραν του Τζόκοβιτς όμως έχουμε τις συμμετοχές του νέου νο1 στον κόσμο Ντανίελ Μεντβέντεφ, του πολύ φορμαρισμένου, με 15 -0 μέσα στο 2022 και τρείς τίτλους, Ράφα Ναδάλ αλλά και συμμετοχές των περισσότερων παικτών του τοπ30.

Στο περσινό τουρνουά που λόγω της πανδημίας διεξήχθη κατ’ εξαίρεση τον Οκτώβριο θριάμβευσε ο Βρετανός Κάμερον Νόρι επικρατώντας στο τελικό της άλλης μεγάλης έκπληξης, του Γεωργιανού Μπασιλασβίλι.

Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου τουρνουά είναι το ότι παρότι είναι σε σκληρή επιφάνεια το έχουν κερδίσει και παίκτες με έφεση στο χώμα και στις πιο αργές συνθήκες που συνήθως έχει λόγω ζέστης και υγρασίας. Μιλάμε για ένα από τα αγαπημένα τουρνουά σκληρής επιφάνειας του βασιλιά στο χώμα Ράφα Ναδάλ στο οποίο έχει τρείς κατακτήσεις στην καριέρα του.

Υπό το πρίσμα της στήριξης στους τενίστες που προτιμάνε τις πιο αργές συνθήκες που θα έχει στο Indian Wells αλλά και την φόρμα του τους τελευταίους μήνες θα επιλέξουμε τον Ράφα Ναδάλ στο να φτάσει ως τα ημιτελικά κερδίζοντας το δικό του τεταρτημόριο της κλήρωσης στην τιμή του 1,80 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Με πιο fun bet διάθεση και την ίδια λογική θα επιλέξουμε τον Κάρλος Αλκαράζ στο να κερδίσει το δικό του τεταρτημόριο, παρότι έχει να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια όπως αυτό του Μεντβέντεφ, στην εξαιρετική τιμή του 12 που επίσης βρίσκουμε στην Stoiximan.

Τέλος από τα ματς της 1ης ημέρας θα επιλέξουμε την νίκη του επίσης κλασσικού «χωματά» Σεμπαστιαν Μπαέζ εναντίον του προερχόμενου από απραξία ενάμιση μήνα και αφερέγγυου αγωνιστικά Νίκ Κύργιου στην τιμή του 2,47 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Μακροχρόνιο Indian Wells
Να φτάσει ως τα ημιτελικά
Ραφαέλ Ναδάλ
1.80
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Indian Wells
Να φτάσει ως τα ημιτελικά
Κάρλος Αλκαράζ
12.00
BET: 5 units
Μονό
21:00
Κύργιος Νικ - Μπαέζ Σεμπάστιαν
Νικητής: Μπαέζ Σεμπάστιαν
2.47
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις