«Δαγκώνουν» οι «Λύκοι», σκοράρουν στο Μπέργκαμο και μια αουτσάιντερ πρόκριση

«Δαγκώνουν» οι «Λύκοι», σκοράρουν στο Μπέργκαμο και μια αουτσάιντερ πρόκριση

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το κουπόνι της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο επιλογές, μια από την Αγγλία και μια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Καιρό έχουμε να τα πούμε, με τις επιδόσεις μας τις τελευταίες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας να είναι κάκιστες και το πρόγραμμα των πρώτων της τρέχουσας «δύσκολο» ως προς την εύρεση στοιχηματικής αξίας. Οι αναμετρήσεις του Champions League δεν έβγαλαν κάποιο ιδιαίτερο άξιο αναφοράς σημείο ως εκ τούτου προτίμησα την απόχη. Και να ‘μαστε πάλι εδώ με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στο ταμείο. Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά Γουλβς – Γουότφορντ:

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες την φετινή σεζόν. Οι μεν γηπεδούχοι με «όπλο» την σφιχτή αμυντική τους λειτουργία βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης και είναι σταθερά στο κυνήγι των «ευρωπαϊκών» θέσεων. Από την άλλοι, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν κακή σεζόν ευρισκόμενοι στην προτελευταία θέση και δείχνοντας ότι δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι αλλαγές προπονητών είναι συχνό φαινόμενο για μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει μια αγωνιστική ταυτότητα φέτος.

Εκτίμηση: Σε κακό φεγγάρι η Γουλβς μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, οι δύο εκ των οποίων απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας. Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος και ο αντίπαλος ίσως ο ιδανικός για την περίσταση. Ο άσος με under 3,5 στο 2,20 στο PameStoixima.gr.

Προγνωστικά Αταλάντα – Μπάγερ Λεβερκούζεν:

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο για την αναμέτρηση της Αταλάντα κόντρα στην Λεβερκούζεν για τη φάση των «16» του Europa League. Ισορροπημένο το ζευγάρι σε γενικές γραμμές, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στις αποδόσεις για την πρόκριση. Πιο πεπειραμένη η φιλοξενούμενη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «διψασμένη» και η ομάδα του Γκασπερίνι για ευρωπαϊκή διάκριση. Παρόμοιο το στυλ των δύο ομάδων, στηρίζονται στην επιθετική τους παραγωγικότητα, ενώ αμυντικά υπάρχουν «θέματα» και για τους δύο. Ίσως πιο σταθερή φέτος η Λεβερκούζεν, η φιλοδοξία της Αταλάντα όμως μπορεί να κάνει την διαφορά.

Εκτίμηση: Δύσκολο να προβλέψει κανείς την έκβαση της αναμέτρησης, αν και βάσει αποδόσεων θα έβλεπα προς τα δεξιά. Εν πάση περιπτώσει, δεν «μπλέκω με σημείο», επιλέγω goal goal & over σε απόδοση 1,84 στο PameStoixima.gr βασιζόμενος στην φιλοσοφία των ομάδων.

Προγνωστικά Μπόντο Γκλιμτ – Άλκμααρ

Η τρίτη μας επιλογή προέρχεται από το Conference League και το ζευγάρι της Μπόντο Γκλιμτ με την Άλκμααρ. Οι Νορβηγοί διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα, πέρασαν πανεύκολα τον όμιλο, φιλοδώρησαν μάλιστα με 5 γκολ τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ενώ κόντρα στα προγνωστικά διέλυσαν την Σέλτικ στον προηγούμενο γύρο. Πρόκειται για μια ομάδα που κυριαρχεί στην χώρα της τα τελευταία χρόνια και κάνει σταθερά βήματα προόδου στην Ευρώπη. Σίγουρα η Άλκμααρ είναι μια ομάδα με μεγαλύτερη πορεία στα ευρωπαϊκά κύπελλα όμως αναμφίβολα πρόκειται για μια ομάδα «στα μέτρα » των Νορβηγών. Δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να παίζει τόσο ψηλά η πρόκριση των γηπεδούχων για αυτό και θα τη στηρίξω σε απόδοση 3,00 στο PameStoixima.gr.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μονό
21:30
Γουλβς - Γουότφορντ
1 & under 3,5
2.20
BET: 20 units
Μονό
22:00
Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
1.84
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπόντο Γκλιμτ - Άλκμααρ
Πρόκριση Μπόντο Γκλιμτ
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις